4 αθλήματα που θα κάνουν τα χέρια σου πιο γραμμωμένα από ποτέ

Δεν αντέχεις άλλο να κάνεις ασκήσεις στο σπίτι σου με βαράκια; Συνεχώς ψάχνεις πιο ανώδυνους τρόπους για να τονώσεις επιτέλους τα χέρια σου; Μην παιδεύεσαι άλλο.  Σου βρήκαμε τη λύση. Θέλεις να ξεκινήσεις ένα άθλημα, με το οποίο θα περνάς καλά κατά την διάρκεια του μαθήματος και παράλληλα θα γυμνάζεις τα χέρια σου; Αυτός δεν είναι ο στόχος σου τόσα χρόνια; Να δεις τα χέρια σου γυμνασμένα και -το σημαντικότερο- γραμμωμένα.

Τένις

Από τα αθλήματα που παίζουν με ρακέτα, είναι σίγουρα το καλύτερο για να τονίσεις τους μυς των χεριών σας. Οι χειροκίνητες κινήσεις είναι εξαιρετικές για ολόκληρα τα χέρια. Παράλληλα η ταλάντευση του αντιβραχίου κάνει καλό τόσο πάνω στο στήθος όσο και στους ώμους. Ακόμα και αν παίζεις τένις λίγες ώρες μέσα στην εβδομάδα, θα καταφέρεις να τονίσεις κάθε ίντσα των χεριών σου. Συμπεριλαμβανομένων των δικέφαλων, των τρικέφαλων, των ώμων και των αντιβραχίων σου.

Βόλεϊ

Το βόλεϊ είναι ένα από τα πιο υγιή αθλήματα που μπορείς να επιλέξεις, αφού αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό, ενισχύει τον συντονισμό και φυσικά ενισχύει τη διάθεση. Είναι επίσης εκείνο το άθλημα που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος αλλά και να τονίσεις τους μυς του σώματος και ιδιαίτερα τους μυς των χεριών. Για να περάσει η μπάλα από το ένα γήπεδο στο άλλο θα πρέπει να βάλεις αρκετή δύναμη τόσο στα χέρια όσο και στον κορμό, κάτι που μόνο καλό θα κάνει στη γράμμωση που τόσο θέλεις.

Credits: Adi Perets/ pexels.com

Μπάσκετ

Ποτέ δεν είναι αργά να δοκιμάσεις να παίξεις μπάσκετ. Το συγκεκριμένο άθλημα βοηθάει κυρίως στην ενίσχυση των ώμων αλλά και τονώνει τους τρικέφαλους αλλά τους δικέφαλους μυς. Η συνεχής έλξη, τα άλματα, το τρέξιμο αλλά και η συνεχής επαφή με τη μπάλα, θα τονώσει πολύ γρήγορα όλο το σώμα σου και κυρίως τα χέρια σου. Μην το παρεξηγείς το μπάσκετ, δεν είναι μόνο για επαγγελματίες, δοκίμασε το!

Μποξ

Η αλήθεια είναι ότι το μποξ είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες γυναίκες το δοκιμάζουν τόσο για την άμυνα που μαθαίνεις όσο για την εκγύμναση που προσφέρει σε όλο το σώμα. Φυσικά όμως το μποξ είναι ένα άθλημα, που χρησιμοποιείς τα χέρια με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, κάνοντας τα χέρια ακόμα πιο δυνατά και εννοείται γραμμωμένα. Τι λες; Έτοιμη για knock out;

Photo credits: pexels.com

You may also like