5 εργαλεία ομορφιάς που πρέπει να υπάρχουν στην καθημερινή σου ρουτίνα

Είσαι και εσύ ο τύπος γυναίκας που παίρνει ότι νέο προϊόν κυκλοφορεί, το χρησιμοποιεί μία εβδομάδα και μετά το ξεχνάει για πάντα; Επειδή λοιπόν και εμείς τα έχουμε περάσει αυτά και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 εργαλεία ομορφιάς που αξίζει να έχεις στην καθημερινή σου ρουτίνα και δύσκολα θα τα βαρεθείς αφού πολύ γρήγορα θα καταλάβεις την αξία τους.

1. Roller

Τα τελευταία χρόνια τα rollers προσώπου αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλέστερες τάσεις στην ομορφιά και συγκεκριμένα στο skincare. Απόκτησε και εσύ ένα roller, το οποίο θα αγαπήσεις αφού από τη μια θα κάνεις ελαφρύ μασάζ και θα αυξήσεις την ροή του αίματος στο δέρμα και από την άλλη θα απλώσεις με τον πιο ιδανικό τρόπο το serum ή την κρέμα σου.

2. Ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν ποτέ ψαλιδάκι βλεφαρίδων, μάλλον ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και εσύ. Όχι μόνο θα το χρησιμοποιείς πριν βάλεις την αγαπημένη σου μάσκαρα και οι βλεφαρίδες σου θα γίνουν εντυπωσιακές και μεγάλες αλλά εμείς σου προτείνουμε να έχεις και ένα ψαλιδάκι στο γραφείο ώστε όταν χρειάζεται να της γυρίζεις εύκολα και γρήγορα.

3. Τσιμπιδάκι φρυδιών

Οk, το ξέρεις ήδη πόσο σημαντικό είναι το τσιμπιδάκι φρυδιών μιας και είναι εκείνο που με λίγες κινήσεις σου δίνει τέλειο σχήμα στα φρύδια σου. Εξίσου σημαντικό και σωτήριο θα προσθέταμε εμείς είναι στην τοποθετήση των ψεύτικων βλεφαρίδων  ή στα μικρά τουφάκια.

4. Συσκευή καθαρισμού προσώπου

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ στον τομέα της ομορφιάς και αυτό εμάς μας βολεύει πολύ, αφού κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για την υγεία της επιδερμίδας μας. Εκεί έξω υπάρχουν πολλές συσκευές καθαρισμού για το πρόσωπο, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν απαλό καθαρισμό, απολέπιση και μασάζ με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται άμεσα λαμπερό και καθαρό. Επένδυσε σε μια τέτοια συσκευή και δες αμέσως διαφορά.

Photo by Castorly Stock from Pexels

5. Οδοντόβουρτσα

Μην παραξενεύεσαι! Δεν εννοούμε να χρησιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσα μόνο για να πλένεις τα δόντια σου γιατί πίστεψε μας έχει και άλλες χρήσεις. Μια απλή οδοντόβουρτσα μπορεί με μια κίνηση να τιθασεύσει τις φύτρες ή τις τρίχες που πετάνε στα μαλλιά σου, να χτενίσει τα φρύδια σου και να κάνει απαλή απολέπιση στα χείλη σου. Τι λες; Σε πείσαμε;

Φωτογραφίες:  pexels.com

You may also like