5 εύκολες δημιουργίες με τα κοχύλια που μάζεψες στις διακοπές σου

Πήγες διακοπές, γύρισες και τώρα σου έχουν μείνει μόνο οι φωτογραφίες και τα κοχύλια που μάζεψες, για να σου θυμίζουν τις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές που έζησες; Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο σου χρόνο και να φτιάξεις μοναδικές και εύκολες δημιουργίες για το σπίτι σου, με κύριο υλικό τα κοχύλια που μάζεψες από τις παραλίες που χαλάρωνες και κολυμπούσες με τις ώρες. Έτοιμη για δημιουργία;

Γλάστρα από κοχύλια

Σίγουρα θέλεις να ανανεώσεις κάπως το μπαλκόνι σου αλλά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Κάνε την αρχή διακοσμώντας μια μικρή γλάστρα με κοχύλια. Τα πράγματα είναι απλά, ξεχώρισε τα κοχύλια που θες να χρησιμοποιήσεις, καθάρισε τα και με ένα μπιστόλι σιλικόνης ξεκίνα να κολλάς ένα – ένα τα κοχύλια σου. Το τελικό αποτέλεσμα απλά θα το λατρέψεις!

@HOMETURE_CZ

Θήκη για τα μικρά κοσμήματα σου

Δεν ξέρεις τι να κάνεις τα μεγάλα κοχύλια που έχεις στο σπίτι σου; Σου έχουμε την τέλεια λύση αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως θήκες για τα μικρά κοσμήματα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναποδογυρίσεις τα κοχύλια και αν πιάνουν και τα χέρια σου μπορείς από μέσα να τα βάψεις σε ότι χρώμα θες.

@PROJECT_SOULSOME

Κρεμαστό από κοχύλια

Αυτή και αν είναι εύκολη δημιουργία. Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείς είναι ένα ξύλο, μια πετονιά, ένα ψαλίδι και κοχύλια με τρυπούλες. Κόψε όσες λωρίδες χωράνε στο ξύλο και πέρνα σε αυτές τα κοχύλια σου. Στη συνέχεια δέσε τις λωρίδες κατά μήκος του ξύλου και στο πάνω μέρος δέσε επιπλέον πετονιά για να κρεμάσεις την ιδιαίτερη δημιουργία σου.

@UNTAMED.CREATIONS

Κορνίζες από κοχύλια

Τύπωσες τις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και τις έβαλες ήδη σε κορνίζες;     Κάνε τη διαφορά και δώσε το κάτι παραπάνω διακοσμώντας τις κορνίζες σου με κοχύλια. Το απόλυτο διακοσμητικό που θα συντροφεύσει όλο τον χειμώνα και θα σου θυμίζει τις χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού.

@HIPPIE424BEACH

Σκουλαρίκια από κοχύλια

Εκτός από το σπίτι που μπορείς να διακοσμήσεις με τα κοχύλια, μπορείς να διακοσμήσεις και τα αυτιά σου. Διάλεξε 2 κοχύλια ίδιου μεγέθους, χρωμάτισε αν θες και δημιούργησε 2 μικρές τρυπούλες στο πάνω μέρος τους και πέρασε από μέσα το κούμπωμα για να γίνουν σκουλαρίκια.

@BOWL_OF_SURREAL

Photo credits: @socialcut (unsplash)

You may also like