6 λιλιπούτειες τσάντες σε γήινες αποχρώσεις για άψογο στιλ

Τις μικρές τσάντες είτε τις ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά, είτε τις αγαπάς στην πορεία. Έχουν μια δυναμική που δύσκολα συναντάς στα μικρά αξεσουάρ, αφού με μια κίνηση μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Αυτή τη στιγμή οι μικρές – και συγκεκριμένα οι λιλιπούτειες τσάντες – παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και με την παρουσία τους μας θυμίζουν για άλλη μια φορά, ότι οι γήινες αποχρώσεις είναι και οι πιο κομψές! Συμφωνείς;

1. Τσάντα Staud

Οι σούρες στις τσάντες αποτελεί ένα micro-trendπου τα τελευταία δύο χρόνια αγαπούν όλες οι κομψές γυναίκες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια και η ανοιχτή καφέ απόχρωση την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

2. Τσάντα Yuzefi

Το κεραμιδί θεωρείται ένα “δύσκολο” χρώμα, το οποίο όμως μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και διαφορετικά στιλ. Οι αλυσίδες από την άλλη είναι μια μικρή εγγύηση ότι το προσωπικό σου streetstyle θα πάει σε άλλα επίπεδα.

3. Τσάντα See By Chloe

Άνοιξη χωρίς boho στοιχεία, δεν υπάρχει! Γι’ αυτό για καλό δικό σου και του στιλ σου, επένδυσε σε μια μικρή τσάντα σε μια nude απόχρωση και συνδύασε τη με τα αγαπημένα σου boho–chic σύνολα.

4 .Τσάντα Βy Far

Αν σου αρέσουν οι μικρές τσάντες, τότε δεν πρέπει να σου ξεφύγει η ροζ εκδοχή της, με αλυσίδα και ανάγλυφο σχέδιο. Είναι μια τσάντα που μπορεί να αλλάξει το outfitκαι να το κάνει πιο σύγχρονο και κομψό!

5 .Τσάντα The Sant

Θα κρατούσες μια τσάντα που θα σου θύμιζε θήκη γυαλιών ή σχολική κασετίνα; Η απάντηση σίγουρα είναι ναι, αφού τόσο ένα ποιοτικό δέρμα όσο και μια γήινη απόχρωση, είναι ικανά να τη μετατρέψουν στο επόμενο must-have αξεσουάρ.

6 .Τσάντα Paco Rabanne

Δεν έχει σημασία που εδώ και πολύ καιρό δεν βγαίνουμε, ένα party μικρό τσαντάκι είναι ότι πρέπει για να δώσει ένα fun στοιχείο στην εμφάνιση σου.

Featured image:  @emilisindlev / instagram

You may also like