6 Προτάσεις για να φαίνεται το σαλόνι σας ακόμα μεγαλύτερο!

Δεν βρίσκεις εύκολα μεγάλα διαμερίσματα για να έχεις την πολυτέλεια του μεγάλου living room, κι όμως υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που μπορούν να κάνουν το σαλόνι σας να φαίνεται μεγαλύτερο και εννοείται πιο εντυπωσιακό! ( όχι ούτε εδώ το μέγεθος μετράει!) 

Στα περισσότερα σπίτια, το σαλόνι είναι το μέρος όπου οι οικογένειες και οι καλεσμένοι τους χαλαρώνουν  μετά από μία δύσκολη μέρα, σε κάποια άλλα συγκεντρώνονται για να δουν τηλεόραση, να δουλέψουν στον υπολογιστή και γενικά γεμίζουν με αντικείμενα “μπουκώνοντας ” τον χώρο.  Πόσο περισσότερο όταν πρόκειται για μία μικρή επιφάνεια… Εξαιτίας αυτού του λάθους ο κόσμος πιστεύει ότι όσο μεγαλύτερο είναι το δωμάτιο, τόσο πιο ωραίο θα είναι το αποτέλεσμα. Όμως το μυστικό είναι να εκμεταλλευόμαστε σωστά τον ήδη υπάρχοντα χώρο.

Τα design αντικείμενα (όχι απαραίτητα ακριβά), ο σωστός φωτισμός, τα επιλεγμένα έπιπλα και τα υφάσματα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Δείτε μερικά παραδείγματα για την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να κάνετε μία μικρή ανακαίνιση και θα χρειαστείτε ένα Date your architect.

You may also like