6 χρήσεις του φουλαριού που θα ξυπνήσουν την δημιουργικότητα σου

Σίγουρα έχεις ενημερωθεί πόσοι τρόποι υπάρχουν για το πως μπορείς να δέσεις το φουλάρι σου, άραγε όμως ξέρεις πως αλλιώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Εμείς λοιπόν, είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα boost στην δημιουργικότητα σου και να σε ‘’σπρώξουμε’’ να καταπιαστείς με κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητα σου.

  1. Φτιάξε μια αυτοσχέδια ποδιά

Πάρε το πιο χοντρό φουλάρι που έχεις και ράψε στο πάνω μέρος κατά μήκος, μια ανθεκτική κορδέλα. Με αυτή θα δένεις στη μέση σου την αυτοσχέδια ποδιά. Ποτέ άλλοτε η ποδιά σου, δεν ήταν κομψή και άνετη.

  • Χρησιμοποίησε πολλά φουλάρια για στολισμό πάρτι

Μην σου ακούγεται περίεργο γιατί είναι μια χρήση του φουλαριού που αν δοκιμάσεις μια φορά, θα την αγαπήσεις. Αν λοιπόν μετά την καραντίνα ετοιμάζεις πάρτι στο σπίτι σου, πάρε τα αγαπημένα σου φουλάρια και δες τα το ένα μαζί με το άλλο, με χαλαρούς κόμπους. Στη συνέχεια τοποθέτησε τα στον τοίχο σε όποιο σχηματισμό επιθυμείς.

  • Τοποθέτησε τα σε κάδρα στον τοίχο

Έχεις κάποιο ανεκμετάλλευτο τοίχο στο σπίτι σου; Τότε μάζεψε όσα φουλάρια δεν θες να φοράς από εδώ και πέρα και απλά ‘’στόλισε’’ τα στον τοίχο σου, σε μικρά καδράκια.

   

  • Δημιούργησε τις πιο ιδιαίτερες κουρτίνες

Όταν η δημιουργικότητα χτυπάει κόκκινο, τότε πολύ εύκολα μπορείς να φτιάξεις μοναδικές κουρτίνες απλά ράβοντας πολλά φουλάρια μαζί. Επίλεξε εκείνα που έχουν το ίδιο μήκος και άφησε τη φαντασία σου να δουλέψει.

  • Διακόσμησε το τραπέζι και τα σερβίτσια σου

Διάλεξε ένα φουλάρι που δεν φοράς πια και κάνε την διαφορά στο επόμενο οικογενειακό τραπέζι που θα ετοιμάσεις. Κόψε στο μέγεθος του πιάτου το φουλάρι, τοποθέτησε το πάνω και ακριβώς από πάνω βάλε μια υφασμάτινη πετσέτα. Ιδιαίτερο, ε;

  • Φτιάξε τα πιο κομψά μαξιλάρια

Έχεις βαρεθεί τις μαξιλαροθήκες του σαλονιού ή του κρεβατιού σου; Ώρα για μια μικρή και γρήγορη αλλαγή, πάντα παρέα με τα φουλάρια σου. Διάλεξε φουλάρια καλής ποιότητας από την συλλογή σου και φτιάξε τις επόμενες μαξιλαροθήκες. Μέτρησε καλά τις διαστάσεις, κόψε 2 κομμάτια υφάσματος και ράψε καλά.

Εσύ, τι θα δοκιμάσεις από τα παραπάνω;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: diyncrafts.com

You may also like