“Τα Τραγούδια που Αγαπήσαμε”: Μια μουσική βραδιά γεμάτη αναμνήσεις στη Σάμο

Η Κεντρική Πλατεία Βαθέος στη Σάμο γέμισε μουσική, αγαπημένες μελωδίες και όμορφες στιγμές πριν από λίγες μέρες,, στη μουσική βραδιά «Τα Τραγούδια που Αγαπήσαμε», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου Γιάννης Καλτάκης με την σύζυγο του Μαρία

Με φόντο τη νυχτερινή Σάμο, ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η ερμηνεύτρια Στεφανία Ρίζου και ο Γιώργος Ντάβλας συναντήθηκαν επί σκηνής, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια και αναμνήσεις.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η αφιέρωση του Γιώργου Ντάβλα στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που έχουν στόχο να αναδείξουν τα νησιά ως προορισμούς πολιτισμού, ψυχαγωγίας και ξεχωριστών ταξιδιωτικών εμπειριών.

You may also like

Leave a Comment