ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ STOP!

Επειδή οι καθημερινές εκφράσεις του προσώπου σχετίζονται απόλυτα με την περιοχή των ματιών και των χειλιών, η επιδερμίδα των περιοχών αυτών, είναι πιο λεπτή και παρατηρούμε την πρόωρη εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης. Τι χρειάζεται να κάνουμε για να προστατέψουμε τα φυσικά σημεία του προσώπου μας; Όταν εμπλουτίσεις τον οργανισμό σου με τα απαραίτητα συστατικά, ενισχύεις την καλύτερη λειτουργία, τόσο του σώματος όσο και της επιδερμίδας. Λίγη φροντίδα παραπάνω τις ημέρες του καλοκαιριού δεν βλάπτει, παρά μόνο καλό μας κάνει. Ποια είναι η σωστή σειρά προϊόντων που πρέπει να ακολουθήσουμε; Τι παραπάνω χρειαζόμαστε για να προστατευτούμε από τις καυτές ημέρες που έρχονται; Στοχευμένες κινήσεις με δραστικές κρέμες θα ενισχύσουν τις ευαίσθητες περιοχές χωρίς να παρατηρήσουμε καινούργια σημάδια αφυδάτωσης.Τ ρία προϊόντα που θα εξαλείψουν τις ρυτίδες και θα επαναφέρουν τον όγκο γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Kinetics Intense Haydration – Avenda

Αν η επιδερμίδα σας είναι τραχεία και παρατηρείτε πιο έντονες λεπτές γραμμές… Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα σας είναι αφυδατωμένη. Ανεξάρτητα από το αν έχετε λιπαρή η ξηρή επιδερμίδα, η αφυδάτωση είναι εύκολο να προκληθεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι συχνό φαινόμενο και χρειάζεται να την αντιμετωπίσουμε εντάσσοντας στην ρουτίνα περιποίησης μας ιδανικά έναν όρο με φυτικά βλαστοκύτταρα όπως της Avenda. Χάρη στο εκχύλισμα φραγκόσυκου και του υαλουρονικού οξέους,επαναφέρει άμεσα την χαμένη υγρασία. Επίσης εξαλείφει τις λεπτές γραμμές με αποτέλεσμα την υγιή όψη της επιδερμίδας μας.

Plus Stimulating Absolute Renewal Eye & Lip Contour – Darphin 

Το δραστικό φύκι – Sea Emerald, τα ξεχωριστά πέντε πεπτίδια και το εκχύλισμα από χουρμά, βοηθούν ώστε να επανέλθει η επιδερμίδα στους φυσιολογικούς ρυθμούς. Στοχευμένες δράσεις με την κατάλληλη κρέμα μας αποδεικνύουν πως βάζουμε stop στην πρόωρη εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Green Tea Balancing Skin Ex – Innisfree 

  Παρόλου που η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, συγχρόνως παρατηρείται ότι είναι μερικές φορές και αφυδατωμένη. Πολλές φορές απορείτε για αυτό το φαινόμενο.Τα προϊόντα περιποίησης της σειράς green θα σας ανταμείψουν. Πολύ συχνά η αφυδάτωση εμφανίζεται στις μεικτές και τις λιπαρές επιδερμίδες, ειδικά στις πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αντιστοίχως. Αυτό συμβαίνει λόγω τις προτεραιότητες που δίνουμε στο βαθύ καθαρισμό και στην απομάκρυνση της ανεπιθύμητης γιαλάδας, με αποτέλεσμα να μην ενυδατώνουμε επαρκώς την επιδερμίδα μας. Χρειαζόμαστε προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την φροντίδα των λιπαρών επιδερμίδων.Να διαθέτουν εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ενυδάτωση εξισορροπώντας την λιπαρότητα. 

Βοήθησε την επιδερμίδα σου να νιώθει πάντα φρέσκια και δροσερή. Είναι αυτό που θα χρειαστείς για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Featured image: unsplash.com/@fleuraimeekaan

You may also like