ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ MOOD ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΑΣ

Η άνοιξη είναι μια εποχή ανανέωσης, ανάπτυξης και αναζωογόνησης. Καθώς ο κόσμος ξυπνά από τον χειμωνιάτικο ύπνο του, τα πρώτα σημάδια ζωής αρχίζουν να εμφανίζονται με τη μορφή ανθισμένων λουλουδιών, πράσινων φύλλων και θερμότερου καιρού. Είναι η στιγμή που θα απομακρύνετε τα χειμερινά ρούχα και θα αγκαλιάσετε τη φρέσκια, νέα ενέργεια της εποχής. Ποιος καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσετε την άνοιξη από το να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας; Το χρώμα των μαλλιών μπορεί να είναι μια αντανάκλαση της διάθεσης, της προσωπικότητας και της αίσθησης του στυλ μας. Καθώς μπαίνουμε στην νέα εποχή, μπορεί να νιώθομε την ανάγκη να ανανεώσουμε το χρώμα των μαλλιών μας, να ρίξουμε το παλιό και να αγκαλιάσουμε το νέο. Αυτό μπορεί να είναι ένα ισχυρό σύμβολο μετασχηματισμού και ανάπτυξης και μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε πιο συνδεδεμένοι με τον φυσικό κόσμο γύρω μας.

Sunkissed colors

Μια δημοφιλής τάση χρώματος μαλλιών για την άνοιξη είναι η “sun kissed” εμφάνιση. Ανταύγειες ή balayage χαμηλών τόνων μπορούν να μιμηθούν τη φυσική επίδραση φωτισμού που έχει ο ήλιος στα μαλλιά κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών. Είναι ένας διακριτικός, φυσικός τρόπος για ναανανεώσετε το χρώμα σας, χωρίς να κάνετε μια δραστική αλλαγή. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους διστάζουν να δοκιμάσουν κάτι νέο… Αλλά εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

unsplash.com/@tamarabellis
Η επιλογή του Hair pastel;

Μια άλλη τάση για την άνοιξη είναι τα παστέλ χρώματα. Τα απαλά ροζ, μοβ και μπλε είναι δημοφιλείς επιλογές για όσους θέλουν να κάνουν μια πιο τολμηρή δήλωση. Αυτά τα χρώματα μπορούν να προσθέσουν ένα παιχνιδιάρικο στοιχείο στην εμφάνισή σας. Μπορείτε έτσι να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος σαν μια θάλασσα παραδοσιακών χρωμάτων μαλλιών. Τα παστέλ μπορούν επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πειραματιστείτε με το χρώμα χωρίς να δεσμευτείτε σε κάτι πολύ μόνιμο ή δραματικό.

unsplash.com/@thinkmagically
Tip

Ανεξάρτητα από το χρώμα μαλλιών που επιλέγετε για την άνοιξη, είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με έναν αξιόπιστο στυλίστα. Αυτός μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε την εμφάνιση που θέλετε. Με καθοδήγηση κατά τη διαδικασία, μπορεί να προσφέρει συμβουλές για το ποια χρώματα θα λειτουργήσουν καλύτερα με τον τόνο του δέρματος και τον τύπο των μαλλιών σας. Επίσης είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή και δυνατά και μετά την οποιαδήποτε αλλαγή!

Τολμήστε, αλλάξτε, παραδοθείτε στα χρώματα της Άνοιξης.

Featured image: @timmossholder/ unsplash.com

You may also like