ARTISTRY SUPREME LX™: Η κρέμα που με έκανε να αισθανθώ πολυτελώς αναζωογονημένη

Beauty blogger σίγουρα δεν με λες, αλλά λάτρης των προϊόντων ομορφιάς είμαι ασυζητητί…

Ειδικά όταν σου κάνουν την τιμή να είσαι ανάμεσα στους λίγους που θα δοκιμάσεις και θα γράψεις για πολυτελείς κρέμες ομορφιάς που ενυδατώνουν, αναδομούν την επιδερμίδα σε λίγες μόνο εβδομάδες, ναι… (στα 41 μου χρόνια που το έχω ανάγκη) το κάνω με χαρά!

Σας γράφω για τη σειρά  ARTISTRY SUPREME LX™, μία συλλογή που αποτελείται από δύο προϊόντα, την ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream και την ARTISTRY SUPEME LX™ Regenerating Eye Cream, που εμπεριέχουν τα πιο πρωτοποριακά συστατικά στο οπλοστάσιο της Amway για την περιποίηση της επιδερμίδας, προσφέροντας επαναστατικά αποτελέσματα.

Σίγουρα αυτή νέα σειρά δεν μοιάζει με καμία άλλη από όσες έχει να δοκιμάσω. Για πιο άμεσα αποτελέσματα και για να μπορέσω να γράψω πιο εμπεριστατωμένα αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την ενυδατική ματιών πρωί και βράδυ ενώ την ενυδατική προσώπου την χρησιμοποιώ εξ’ ολοκλήρου τη νύχτα, γιατί θα ήθελα να νιώσω την θεραπεία της και την καλύτερη αναδόμηση της επιδερμίδας, καθώς σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες είναι πιο αποτελεσματική. Πλούσια σε υφή, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογονεί την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά που περιέχει.

Η κύρια αιτία γήρανσης της επιδερμίδας εντοπίζεται στους βιορυθμούς του σώματος. Όταν συγχρονίζονται και ενεργοποιούνται, η επιδερμίδα λειτουργεί σωστά και φαίνεται πιο νεανική. Ωστόσο, καθώς το σώμα μεγαλώνει, αυτοί οι ρυθμοί αποσυγχρονίζονται.
Είναι εφικτός εκ νέου συγχρονισμός των νεανικών ρυθμών του δέρματος; Αυτό ήταν το ερώτημα που τέθηκε στην επιστημονική ομάδα της ARTISTRY™, η οποία αποφάνθηκε θετικά με τη δημιουργία της σειράς.

«Η συλλογή ARTISTRY SUPREME LX™ είναι μια πολυτελής συλλογή περιποίησης της επιδερμίδας που δε μοιάζει με καμία απ’ όσες έχει προσφέρει ως τώρα η ARTISTRY™ . Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, καθώς, μετά τη χρήση των εξαιρετικά πολυτελών αυτών προϊόντων, οι γυναίκες μας είπαν ότι η επιδερμίδα τους φαινόταν πιο νέα, σφριγηλή και λαμπερή από ποτέ!».

Maud Pansing, Vice President of Global Beauty της Amway

Το μυστικό βρίσκεται στην Ενέργεια της Επιδερμίδας
Η προηγμένη κυτταρική έρευνα στην οποία προχώρησαν οι επιστήμονες της ARTISTRY™ τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η ολοκληρωμένη μείωση της ορατής γήρανσης εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια των 24ωρων βιορυθμών της επιδερμίδας. Αυτό το εύρημαοδήγησε στην ανακάλυψη ενός φυτικού καταλύτη που θα μπορούσε να προκαλέσει τον επανασυγχρονισμό τους, βοηθώντας έτσι την αναζωογόνηση της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας.
Στο πλαίσιο διεθνούς έρευνας, οι επιστήμονες της εταιρείας συνεργάστηκαν με ένα παγκοσμίως γνωστό κέντρο βοτανοθεραπείας και παγκόσμιο ηγέτη στην επιστήμη των φυτών. Περισσότερα από 300 φυτά από κάθε γωνιά του κόσμου αξιολογήθηκαν σχολαστικά πριν οι επιστήμονες της ARTISTRY™ επιλέξουν ένα εκπληκτικά όμορφο και ισχυρό είδος φυτού, τη Gardenia Grandiflora.

«Μέσα στα Βλαστοκύτταρα αυτού του υπέροχου φυτού ανακαλύψαμε ιδιότητες που του επιτρέπουν ν’ ανθίσει ακόμη και στα πιο αφιλόξενα κλίματα. Στη συνέχεια, συνεργαστήκαμε με έναν παγκόσμιο ηγέτη στη βοτανική έρευνα και την επιστήμη των φυτών που αξιοποίησε μια αποκλειστική βιοτεχνολογική διαδικασία για την απόσταξη των Βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora, δημιουργώντας ένα καθαρό, σταθεροποιημένο ελιξίριο. Αυτό το ισχυρό εκχύλισμα βοηθά στον επανασυγχρονισμό των φυσικών βιορυθμών της επιδερμίδας και ενισχύει την ικανότητά της ν’ ανανεώνει τη φυσική, νεανική της ενέργεια.»

Paul Seehra, Ph.D., Director Global Technology Discovery

Και τα δύο προϊόντα της συλλογής ARTISTRY SUPREME LX™ αξιοποιούν τις αναζωογονητικές δυνάμεις αυτών των εκχυλισμάτων από Βλαστοκύτταρα της Gardenia Grandiflora.
Το αποκλειστικό Σύμπλεγμα Cell Effect24 συμπληρώνει τα εκχυλίσματα Βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora και συμβάλλει στην ενίσχυση της ικανότητας της επιδερμίδας να ενεργοποιείται. Αυτή η τεχνολογία νέας γενιάς εμπλουτίζεται άψογα με χρυσό 24 καρατιών, που επιτρέπει την οπτική διάχυση του φωτός, επηρεάζοντας την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, οι ουσίες Καρδιολιπίνη και L-Kαρνοσίνη, βοηθούν στην ενεργοποίηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Στα προϊόντα περιλαμβάνονται επίσης ουσίες προερχόμενες από τις οργανικές φάρμες της Nutrilite™, όπως το εκχύλισμα πράσινου κερασιού Acerola, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους, το κατοχυρωμένο εκχύλισμα φύλλων σπανακιού της Nutrilite™, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας για επανόρθωση, αλλά και το Σύμπλεγμα Rhodiola, το οποίο βοηθά στον επανασυγχρονισμό των φυσικών βιορυθμών της επιδερμίδας.

Ο εργαστηριακός έλεγχος του μίγματος συστατικών της συλλογής ARTISTRY SUPREME LX™ που περιλαμβάνει τόσο το Σύμπλεγμα Cell Effect 24 όσο και τα εκχυλίσματα Βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora, έδειξε αύξηση του ενεργειακού δείκτη της επιδερμίδας κατά 68 φορές σε σύγκριση με τα κύτταρα που δεν είχαν υποστεί θεραπεία.*

Το design της συσκευασίας…
Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην μιλήσω για το design! Και μόνο η  υπέρκομψη συσκευασία σε προδιαθέτει για κάτι μοναδικό. Τα μεταλλικά τελειώματά της, σε χρυσό χρώμα,αναδύουν της αίσθηση λεπτότητας και ταιριάζει με τα πολύτιμα συστατικά των προϊόντων. Το πώμα της ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream διαθέτει 24 όψεις, αναδεικνύοντας τόσο τον χρυσό 24 καρατίων που εγχύθηκε στο προϊόν όσο και τον 24ωρο κύκλο των βιορυθμών του σώματος, που ουσιαστικά αποτελεί την έμπνευση πίσω από το Σύμπλεγμα Cell Effect 24. Η κορυφή του πώματος φέρει επίσης 24 πτυχές και είναι στραμμένη προς τα μέσα, φέρνοντας στο νου τη λειτουργία ενός ηλιακού ρολογιού και αναδεικνύοντας τη λειτουργία του επανασυγχρονισμού.

«Από τη μορφή ως τη λειτουργία της, αυτή η νέα γενιά προϊόντων πολυτελείας για την περιποίηση της επιδερμίδας εκπροσωπεί επάξια το πνεύμα καινοτομίας και εφευρετικότητας που χαρακτηρίζει την ARTISTRY™. Ενδυναμώνοντας την επιδερμίδα και επιτρέποντάς της να λειτουργεί σαν να ήταν έως και 15 χρόνια νεότερη, η συλλογή ARTISTRY SUPREME LX™ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών παντού. Τα αποτελέσματα των ερευνών μας μιλούν από μόνα τους.»

Maud Pansing, Vice President of Global Beauty της Amway

Το να χρησιμοποιούμε κρέμες ομορφιάς, ειδικά από μία ηλικία και μετά, είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα μας. Και μια φορά στο τόσο όλες μας αξίζουμε ένα καλό δώρο στον εαυτό μας. Οπότε την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να “επενδύσετε” για την ομορφιά σας, επιλέξτε την σειρά ARTISTRY SUPREME LX™  της Amway, βλέποντας το αποτέλεσμα θα με θυμηθείτε!

You may also like