Brow tips: Τα τέλεια φρύδια υπάρχουν και μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου

Έχω μια συμβουλή για εσένα. Σταμάτα να γκρινιάζεις για το σχήμα των φρυδιών σου και κάνε κάτι γι’ αυτό. Πιάνουν δεν πιάνουν τα χέρια σου, τα τέλεια και καλοσχηματισμένα φρύδια υπάρχουν. Αν ακολουθήσεις τα έξυπνα beauty tips που θα διαβάσεις παρακάτω, θα τα φτιάξεις εύκολα και γρήγορα μόνη σου. Τα όπλα σου; Ένας καλός καθρέπτης, το νεσεσέρ με τα απαραίτητα προϊόντα για τα φρύδια και φυσικά υπομονή και επιμονή!

1. Προσοχή κατά την διάρκεια της εφαρμογής των προϊόντων

Πίστεψε μας, τα τέλεια και καλοσχηματισμένα φρύδια δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αφού σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά και μοναδικά. Χρειάζεται εξαιρετική προσοχή την ώρα που πας να εφαρμόσεις κάποιο προϊόν (είτε μολύβι, gelφρυδιών ή ότι άλλο σε βολεύει). Κι αυτό γιατί τις περισσότερες φορές μπορεί να ‘’γράψει’’ πολύ στα φρύδια μας λόγω της υφής και του έντονου χρώματος του. Όπως και να τοποθετείς το προϊόν στα φρύδια σου, σε ένα καθαρό χαρτί ή στο χέρι σου – αν δεν έχεις πρόβλημα – αφαίρεσε την περιττή ποσότητα και δημιούργησε στη συνέχεια ένα ρεαλιστικό και όχι ψεύτικο αποτέλεσμα. Less is more φίλη μου, το ξέρεις πια!

2. Μην είσαι συνεχώς κοντά στον καθρέπτη

Τόσο όταν βγάζεις τα φρύδια σου όσο και όταν τα γεμίζεις για να φτιάξεις το σχήμα τους, προσπάθησε να μην είσαι συνεχώς κοντά στον καθρέπτη. Συμφωνούμε, ότι όταν είσαι πολύ κοντά ‘’δουλεύεις’’ τις λεπτομέρειες και δύσκολα κάτι θα σου ξεφύγει, όμως ανά λίγη ώρα απομακρύνσου και δες τι έχεις και τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια. Δώσε λοιπόν στο τσιμπιδάκι και στο μολύβι φρυδιών τον χρόνο που τους χρειάζεται και κάνε μικρά διαλλείματα από τον μεγεθυντικό καθρέπτη, ένα tipπου θα σε βοηθήσει έτσι ώστε να αποκτήσεις τέλεια, συμμετρικά φρύδια.

3. Ανάμειξε 2 αποχρώσεις για φυσικό αποτέλεσμα

Μπορεί μέχρι τώρα να χρησιμοποιείς ένα προϊόν (και μια απόχρωση), το οποίο εφαρμόζεις κατά μήκος των φρυδιών σου. Όμως αξίζει μια φορά να αναμείξεις 2 αποχρώσεις για να πετύχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα επίλεξε μια πιο ανοιχτή απόχρωση μολυβιού ή τζελ φρυδιών από την αρχή μέχρι τη μέση και από τη μέση μέχρι την άκρη μια πιο σκούρα απόχρωση. Με αυτόν τον τρόπο, τα φρύδια θα δείχνουν πιο φυσικά και όμορφα… Ενώ θα μπεις αντίο μια και καλή στην υπερβολή και στα κατάμαυρα φρύδια.

4. Τόνισε έξυπνα το τελικό σχήμα των φρυδιών σου

Ακόμα και όταν νομίζεις ότι έκανες τη δουλειά σου και είσαι αρκετά ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα, κάνε τα πράγματα ακόμα καλύτερα με 2 επιπλέον προϊόντα. Αρχικά με μια ανοιχτή σκιά (nude και προς το λευκό) και με ένα μικρό πινελάκι με κλίση τόνισε από κάτω το  φρύδι σου και δώσε την ένταση που του αξίζει. Τέλος, με ένα ειδικό διάφανο τζελ για τα φρύδια, σταθεροποίησε το αποτέλεσμα και δώσε τον όγκο που μπορεί να λείπει.

5. Χρησιμοποίησε εξειδικευμένα και καλής ποιότητας προϊόντα φρυδιών

Σίγουρα έχεις δοκιμάσεις πάρα (μα πάρα) πολλά προϊόντα για τον σχηματισμό των φρυδιών σου και εννοείται έχεις αποκτήσει την εμπειρία και την ικανότητα να αναγνωρίζεις τι θα βοηθήσει και τι όχι για την δημιουργία των τέλειων φρυδιών. Στην ίδια διάθεση βρισκόμαστε και εμείς, μόνο που ποτέ δεν σταματάμε και πάντα ψάχνουμε για εκείνα τα προϊόντα που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στα φρύδια μας. Για αυτό μην επαναπαύεσαι στα ίδια και στα ίδια και δες παρακάτω μια πρόσφατη ανακάλυψη που κάναμε και μας αντάμειψε και με το παραπάνω.

H επιλογή του μήνα:

Kit φρυδιών σε μικρό μέγεθος ‘’Βrow Zings’’, Benefit Cosmetics.

  • Περιέχει πούδρα φρυδιών που συνδυάζεται τέλεια με το Brow Zings, ένα κερί, ένα μίνι τσιμπιδάκι και ένα applicator με δύο άκρα που μπορεί να επιμηκύνεται. Ένα κιτ, το οποίο θα τιθασεύσει, θα δώσει σχήμα και το καλύτερο θα γεμίσει εύκολα και γρήγορα τα φρύδια σου. Δοκίμασε το, μην περιμένεις άλλο!

Featured image: @CLARA.BERRY/ instagram

You may also like