Διαλέξτε άνδρα βάσει του επαγγέλματός του

Ατελείωτες συζητήσεις με τις φίλες σου σε έχουν κάνει να σκέφτεσαι τι είναι αυτό που ψάχνεις σε έναν άντρα. Φυσικά έχεις και εσύ η ίδια την λίστα του Mr perfect αλλά όσο ψάχνεις δεν το βρίσκεις και νομίζω ξέρω πολύ καλά το λόγο. Μήπως δεν έχεις βάλει στην τέλεια σου λίστα σου τι επάγγελμα θα έχει ακολουθήσει ο καλός σου; Ή όταν γνωρίζεις κάποιον τον απορρίπτεις επειδή δεν πληρεί όλα τα χαρακτηριστικά που θέλεις; Έρχομαι να σου πω να προσέξεις καλύτερα το επάγγελμά του γιατί πολλές φορές κρύβει χρυσά χαρίσματα ο κλάδος με τον οποίο έχει ασχοληθεί!

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ: Ένα επάγγελμα που κάνει τον οποιοδήποτε άνθρωπο ακριβή και συγκεντρωμένο. Αυτός ο άντρας θα είναι πάντα γλυκός και τρυφερός. Θα προσπαθήσει να σε αποπλανήσει με τα υπέροχα γλυκά του γιατί πιστεύει ότι ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι. Μαζί του θα περάσεις αξέχαστες στιγμές. Μην ξεχνάς ότι κατά βάθος μας αρέσει να έχουμε κάποιον να μας περιποιείται. Και ο ζαχαροπλάστης ξέρεις πολύ καλά τον τρόπο. Γιατί κακά τα ψέματα μας αρέσει ένα πρωινό στο κρεβάτι φτιαγμένο από τα χεράκια του!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: Ένας άντρας που όντως τραβάει τις γυναίκες με το γυμνασμένο σώμα του και το αστραφτερό του χαμόγελο. Θα σε βάλει σε ένα πρόγραμμα και δεν εννοώ μόνο γυμναστικής αλλά γενικότερα. Θέλει οργάνωση όσο ανεξάρτητος και περιπετειώδης και αν σου φαίνεται. Μαζί του θα φτιάξεις το κορμί που πάντα θα ήθελες να έχεις αλλά θα δεις και πολλά μαγευτικά μέρη όταν έχει κανονίσει να πάτε για ορειβασία. Θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου για την υγιεινή ζωή καθώς και την άθληση!

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: Ακόμη ένας άντρας που ξέρει να περιποιείται τις γυναίκες. Είναι δοτικός και ήρεμος άνθρωπος. Ξέρει να σου “κλέβει” την κούραση που έχεις από την δουλειά με ένα μπάνιο και ένα μασάζ ανακούφισης. Πως να μην λατρέψεις αυτό τον άντρα που ακολουθεί τέτοιο επάγγελμα;

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ: Ένα χρήσιμο επάγγελμα που δεν το έχεις σε εκτίμηση μέχρι να γίνεις μανούλα. Σκέψου όμως ότι αυτός ο άντρας αγαπά την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδάκια. Στην δουλειά του μπορεί να είναι αυστηρός, συγκεντρωμένος και άψογος όμως στην προσωπική του ζωή είναι τρυφερός και πολύ γλυκός. Πίστεψέ με ότι όντως αυτός ο άντρας θέλει να δημιουργήσει μία ονειρεμένη οικογένεια και φυσικά θέλει δίπλα του μία γυναίκα που προτεραιότητα της θα είναι τα παιδιά. Αυτός θα σου ξυπνήσει το βιολογικό σου ρολόι. Εσύ απλά να αναρωτηθείς  αν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

ΜΑΣΤΟΡΑΣ (κάθε τύπου): Είναι υδραυλικός; Ηλεκτρολόγος; Μαραγκός; Έκανες την τύχη σου. Ό,τι και να χαλάει στο σπίτι έχεις πάντα κάποιον που θα τρέξει και στις 4 το χάραμα να στο φτιάξει. Μπορεί να μας καεί μία λάμπα και να πανικοβληθούμε… Οπότε τι καλύτερο απ’το να έχεις έναν τέτοιο άντρα δίπλα σου; Και φυσικά δεν θα πανικοβληθείς ποτέ ξανά Κυριακή πρωί που δεν βρίσκεις μάστορα για το χαλασμένο πλυντήριο σου! (Όλα είναι σχετικά…)

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: Το ακούς και ενθουσιάζεσαι. Μπορεί να είναι μουσικός, ζωγράφος, τραγουδιστής. Συχνά, αυτά τα επαγγέλματα εντυπωσιάζουν μία γυναίκα. Με μία προϋπόθεση να έχει κάνει μία καριέρα σε έναν από αυτούς τους τομείς, γιατί αν δεν έχει κάνει καριέρα ακόμα και ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία και δεν ψάχνει για κάποια προσωρινή δουλίτσα, φύγε μακριά του γρήγορα. Είναι ένας άντρας που θα μείνει πάντα παιδί και θα περιμένει ακόμα και στα 45 του να του χτυπήσει την πόρτα η “μεγάλη ευκαιρία” να αναδείξει το φυσικό του ταλέντο στην τέχνη που επέλεξε!

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ: Ένας άντρας πολύ οργανωτικός, δυναμικός και πανέξυπνος. Θέλεις κάποιον τέτοιο στην ζωή σου. Ιδίως στις εποχές που ζούμε. Θα βγάλει ένα πλάνο για το σπίτι και τα οικονομικά θα μπουν σε μία σειρά. Μην ξεχνάς οι κάποιες γυναίκες είμαστε λίγο παραπάνω σπάταλες και θα προτιμούσαμε ένα καινούργιο outfit και μία τεράστια βόλτα στα μαγαζιά από το να πληρώσουμε τα κοινόχρηστα του σπιτιού μας!

Δεν λέω καλές οι λίστες με αυτά που ψάχνουμε σε έναν άντρα αλλά πόσες φορές έχεις απορρίψει κάποιον από μία άσχημη ατάκα που σου είπε ή από το επάγγελμα του; Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου αναφέρει τι δουλειά κάνει πρόσεξε δύο πράγματα αν την αγαπάει και κυρίως τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στη σχέση σας.

You may also like