Εσείς πιο haircut θα προτιμήσετε για την νέα σεζόν;

Ανάμεικτα στυλ Κουρέματος για κάθε τύπο γυναίκας αυτή την άνοιξη. Εσείς τι θα επιλέξετε; Κοντά η μακριά, Καρέ η αφέλειες; Ξανθά, καστανά η γκρίζα ; Όλα τα looks είναι ΥΠΈΡΟΧΑ! Το παν είναι να ανανεωθείτε και να αλλάξετε. Σε όλους μας κάνει καλό να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό, μιας και είναι το καλύτερο boost για την ψυχολογία μας.

Pixie cut

Είναι ίσως το πιο τολμηρό αλλά και σούπερ θηλυκό. Τόλμη και ενέργεια, σε ό,τι χρώμα θέλετε! Ταιριάζει με όλα και σας δίνει άνεση και αέρα. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε την μεγάλη ανατροπή. Η καλύτερη επιλογή για άνοιξη αλλά πόσο μάλλον για το καλοκαίρι.

mainpointsalon/ instagram
Καρέ με αφέλειες ή χωρίς

Το κλασσικό καρέ είναι το πιο all time classic και το ξεχωρίζουμε πάντα. Αν τώρα το συνδυάσετε με αφέλειες, κοντές η μακριές, σίγουρα θα το πάτε ένα βήμα παρακάτω, καθώς θυμίζουν λίγο γαλλικό σοφιστικέ στυλ και μπορεί να ταιριάξει με ότι κι αν φορέσετε. Τα σκούρα καστανά η τα πολύ ξανθά αποθεώνουν το trendy Look.

felixmc_avi_2010/ instagram
Αφέλειες με Layers

Αν δεν είστε ο τύπος που θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, τότε οι αφέλειες είναι η safe zone να διατηρήσετε το μήκος των μαλλιών σας αλλά να κάνετε μια εύκολη αλλαγή στην εμφάνιση σας. Οι αφέλειες με Layers θα είναι η νέα τάση για το 2022, καθώς τα μαλλιά θα διατηρούν την κίνηση τους, ενώ οι αφέλειες θα διαφοροποιούνται αναλόγως το ύψος τους, το νέο σας στυλ.

megancarolinek/ instagram
Χρώμα η ανταύγειες;

  Όταν έχετε κοντά μαλλιά σίγουρα ένα χρώμα είναι ότι καλύτερο, μιας και έτσι τονίζεται πολύ περισσότερο η γραμμή του κουρέματος. Οι ανταύγειες είναι προτιμότερο να τις επιλέξετε σε μακριά μαλλιά αφού έχουν κίνηση και χαρίζουν λάμψη.

@tolgapercinn/instagram

Μακριά με Layers Θα είναι το προσωπικό μου στυλ για τη νέα σεζόν. Η αλλαγή χρώματος είναι κάτι που θα με βγάλει από την comfort zone.

Featured image: unsplash.com/@awcreativeut

You may also like