ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 15 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ KILIAN PARIS 

Ο οίκος πολυτελών αρωμάτων Kilian Paris γιόρτασε τα 15 του χρόνια με ένα ξεχωριστό party,  σε μια άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα με μότο “Don’t be shy” μεταφέροντας έτσι την ασυμβίβαστη φιλοσοφία του ίδιου του ιδρυτή Kilian Hennessy.

Έχοντας ιδρύσει τον οίκο Kilian Paris εδώ και 15 χρόνια, ο Kilian Hennessy ταυτίζεται με εκλεπτυσμένα αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, δημιουργικές συνεργασίες, αλλά και με φαντασμαγορικά πάρτι σε όλο τον κόσμο.

H ομάδα Kilian Paris Greece μοιράστηκε μια ιδιαίτερη στιγμή με τους φίλους του brand στο bar-restaurant WοοWoo, το οποίο είχε μεταμορφωθεί ανάλογα έτσι ώστε να μας υποδεχτεί και να μας σαγηνέψει στον κόσμο του Οίκου. Εκπρόσωποι των τεχνών, της μόδας, της ομορφιάς και connoisseurs των αρωμάτων, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε  την ξεχωριστή εμπειρία της υψηλής γαλλικής αρωματοποιίας.

Απολαύσαμε cocktails εμπνευσμένα από τα signature fragrances του Kilian Paris, περιηγηθήκαμε σε ένα χώρο όπου κυριαρχούσαν τα πιο εμβληματικά αρώματα του οίκου και είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να μάθουμε την ιστορία τους.

To απόλυτο Kilian Paris πνεύμα πλαισιώθηκε με ένα εκρηκτικό μουσικοχορευτικό performance του ταλαντούχου Ιάσονα Μανδηλά... Σε συνδυασμό με το μοναδικό DJ setτου Valentino προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία των αισθήσεων.

Ιάσονας Μανδηλάς

Η επετειακή βραδιά έκλεινε για όλους τους φίλους της μάρκας, με personalized engraving στα αρώματά μας. Φυσικά, το επιμελήθηκε η μοναδική καλλιγράφος El. Vatomouro.

Let the fireworks begin and don’t be shy!

 #kilianparis #kilian15

You may also like