Η Marvel ετοιμάζει 20 νέες ταινίες μετά το «Avengers 4»

Comic fans, this is for you!

Τα Marvel Studios μετρούν ήδη 22 ταινίες στο ενεργητικό τους, με συνολικά κέρδη που ξεπερνούν τα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια. Οι πρωταγωνιστές τους συγκαταλέγονται στους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς του κόσμου, ενώ οι ίδιες οι ταινίες έχουν προταθεί αρκετές φορές για Όσκαρ Οπτικών Εφέ. Τώρα, τα Marvel Studios κι ο πρόεδρός τους, Kevin Feige, έρχονται να ανακοινώσουν τον προγραμματισμό 20 νέων ταινιών, που θα καταφτάσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, αμέσως μετά την κυκλοφορία του «Avengers 4».

Όπως έχει ειπωθεί, η τρίτη ταινία των Avengers,«Infinity War», μαζί με την τέταρτη θα ολοκληρώσουν την τωρινή φάση της Marvelκαι το «Guardians of the Galaxy Vol. 3» με το «Spider Man: Homecoming» θα βοηθήσουν στη μετάβαση προς την επόμενη φάση. Μέχρι τότε, θα κυκλοφορήσουν επίσης οι ταινίες: «Black Panther», «Ant-Man»,«Wasp» και «Captain Marvel».

Δεδομένου ότι πολλοί έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν τις ταινίες της Marvel για υπερβολική ομοιότητα της μίας με την άλλη, η νέα φάση στην οποία θα περάσουμε θα έχει ένα ακόμα ενδιαφέρον, αφού η παραγωγή έχει δηλώσει ότι δε θα έχει σχέση με τις προηγούμενες.

«22 ταινίες ήδη μέσα και έχουμε άλλες 20 προγραμματισμένες, που είναι εντελώς διαφορετικές από οτιδήποτε έχει προηγηθεί, εσκεμμένα.», δήλωσε ο Feige.

Μέχρι στιγμής, μπορούμε μόνο να υποθέτουμε σχετικά με το ποιες θα είναι οι εν λόγω ταινίες, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τους X-Men ή τους Fantastic Four, εάν η Marvel καταφέρει να πάρει πίσω τα δικαιώματα από την 20thCentury Fox.

You may also like