H Shiseido μας παρουσιάζει την Essential Energy

Το μεγάλο κάλεσμα αυτής της χρονιάς ήταν από την Shiseido στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, πριν από μερικές μέρες, προκειμένου να μας ενημερώσουν για  Η Essential Energy, αποτελεί την πρώτη σειρά της Shiseido που ενσωματώνει την νευροεπιστήμη στην καρδιά περιποίησης του δέρματος, απεικονίζοντας τις απίστευτες δυνατότητες αυτού του νέου τομέα στο χώρο της καλλυντικής φροντίδας.

Τι μάθαμε;  Ότι πρόκειται για την πρώτη σειρά  που ενσωματώνει την Νευροεπιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης του δέρματος, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του δέρματος που έχει υποστεί υπερβολικό στρες και έχει διαταραχθεί από το περιβάλλον του.

Έχοντας χάσει την πλήρη ικανότητά του να λαμβάνει πληροφορίες και να διακρίνει τις φυσικές ανάγκες του, το σχεδόν αδρανές δέρμα βρίσκει και πάλι την απαραίτητη ενέργεια για να ενεργοποιηθεί. Αναζωογονεί τους αμυντικούς μηχανισμούς κατά των εξωτερικών επιθέσεων, καθώς και τους μηχανισμούς δεκτικότητας θετικών μηνυμάτων, όπως είναι τα συστατικά των προϊόντων περιποίησης.

Ειδικά αφιερωμένη στις γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 30, που δραστηριοποιούνται έντονα και είναι υπερβολικά εκτεθειμένες σε περιβαλλοντικές επιθέσεις, η Essential Energy συνδυάζει την ReNeura Technology™ με μία επιλογή φυτικών συστατικών υψηλής τεχνολογίας, σε μία σειρά από 3 προϊόντα καθημερινής περιποίησης.

Ένα προϊόν σε υφή gel, ένα σε κρεμώδη και ένα κρεμώδους υφής με αντηλιακό δείκτη προστασίας, που διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, χαρίζοντάς του λάμψη και δραστηριοποιώντας ξανά τα επίπεδα ενέργειάς του.

-Essential Energy Moisturizing Cream

-Essential Energy Moisturizing Gel

-Essential Energy Day Cream SPF 20

Ενυδάτωση

Η Essential Energy συνδυάζει το Super Hyaluronic Acid : – που μπορεί να απορροφήσει 6000 φορές το βάρος του σε νερό – με ένα εκχύλισμα Citrus Unshiu Peel (Φλούδας – Πορτοκαλιού Unshiu) που αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να ανανεώνεται. Αμέσως μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα ξεχειλίζει από υγρασία και δείχνει πιο λεία, σφριγηλή και ελαστική.

Λάμψη

Αντιμετωπίζοντας την αλλοίωση των ζωτικών πρωτεινών του δέρματος από το διοξείδιο του άνθρακα, τις ακτίνες UV, τους ρύπους που προκαλούν θαμπή όψη στην επιδερμίδα, η Essential Energy ανταποκρίνεται με ένα συνδυασμό εξειδικευμένων συστατικών. Το Τσάι Assam και το εκχύλισμα μαργαριταριού ενώνονται για να καταπολεμήσουν την έλλειψη φωτεινότητας στην επιδερμίδα*, κάνοντας την πιο διαυγή, γεμάτη ζωτικότητα.Η ρίζα Scutellaria μειώνει την οξείδωση των λιπιδίων στο δέρμα*, αναδεικνύοντας την τονικότητα της επιδερμίδας.

Τέλος, ένα εκχύλισμα Lempuyang, μία Ινδονησιακή ρίζα τζίντζερ, σε συνδυασμό με ένα συστατικό που προάγει την κυτταρική ανανέωση, εμποδίζουν την υπερπαραγωγή μελανίνης. Η επιδερμίδα έρχεται στο φως με αισθητά βελτιωμένη υφή και πιο φωτεινό τόνο.

Ενέργεια

Η ReNeura Technology™, που εμπεριέχεται αποκλειστικά στη συλλογή Essential Energy, ενισχύει τους μηχανισμούς προστασίας και ανανέωσης του δέρματος. Το οποίο δείχνει να ανακαλύπτει εκ νέου την εγγενή ενέργειά του.

Ένα προϊόν, 64 δυνατότητες.

64 βάζα, με 64 τυχαίους συνδυασμούς που αποτελούνται από 8 διαφορετικά σχηματισμένα καπάκια και βάσεις, προσθέτουν ένα στοιχείο έκπληξης σε κάθε αγορά προϊόντος Essential Energy.

Αυτό είναι ένα στοιχείο που αναπαριστά το ύφος της αγγειοπλαστικής Raku, σκεύος που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνική τελετή τσαγιού, και το οποίο είναι εκουσίως ατελές. Κάθε δοχείο έχει την ίδια αίσθηση με αυτό το ελαφρύ κεραμικό, λείο σε κάποια σημεία και πιο τραχύ σε άλλα σκεύος τσαγιού. Σχεδιασμένα να φωλιάζουν μέσα στην παλάμη του χεριού, είναι απίστευτα ελαφριά και κομψά, όπως μόνο τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης μπορεί να είναι, και έχουν τόσο φυσική αίσθηση που γίνονται απολύτως απαραίτητα.

Όπως ακριβώς η κεραμική του Kyoto, οι συσκευασίες της σειράς περιποίησης Essential Energy έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν τη μέγιστη συναισθηματική αποδοχή.

Εμένα μου έτυχε η Moisturizing Gel Cream.

Η πρώτη κρέμα ημέρας με υφή gel, που διεγείρει τους δερματικούς αισθητήρες για να βελτιώσει την αντίσταση του δέρματος στις εξωτερικές επιθέσεις. Ένα δροσερό και λεπτής υφής προϊόν, που απευθύνεται στο μεικτό προς λιπαρό τύπο επιδερμίδας και γίνεται ένα με την επιδερμίδα σαν να είναι αόρατο. Χρησιμοποιήστε τη πρωί και βράδυ ως το τελευταίο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Με την εφαρμογή, η επιδερμίδα δείχνει σφριγηλή, απαλή και λαμπερή, σαν να έχει πλημμυρίσει ενέργεια.

Τι λένε οι γυναίκες: 92% τη θεωρεί αποτελεσματική, 93% θεωρεί την επιδερμίδα του πιο απαλή, 98% θεωρεί την επιδερμίδα του ενυδατωμένη, 88% θεωρεί την επιδερμίδα του πιο φωτεινή, 88% θεωρεί ότι φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας του.

Σε λίγο καιρό θα σας πω κι εγώ … τα αποτελέσματα!

You may also like