Το μενού που θα απολαύσουν οι διάσημοι στα Όσκαρ 2018

Στις 4 Μαρτίου θα διοργανωθεί η μεγάλη απονομή των Όσκαρ κι ενώ πολλές «μεγάλες» υποψηφιότητες περιμένουν την απόφαση των κριτών, οι διοργανωτές του γεγονότος ασχολούνται με κάθε διαδικαστικό κομμάτι, ώστε όλα να βρίσκονται στην εντέλεια. Το μενού που θα απολαύσουν οι αστέρες του Hollywood, όμως, ξεπερνά κάθε φαντασία, γευστική και αισθητική.

Οι καλεσμένοι που θα παρευρεθούν στο Ray Dolby Ballroom θα μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 60 ευφάνταστα πιάτα. Στο 1200 κιλών ice bar θα βρουν parfait χαβιάρι με 24 καρατίων χρυσό, αστακό, πόδια βασιλικού καβουριού και χτένια.
Για τους περισσότερο κρεατοφάγους, οι chef θα έχουν ετοιμάσει πιάτα, όπως Miyazaki Wagyu ταρτάρ μοσχαριού με μαύρο ρύζι, ενώ οι λάτρεις των μακαρονιών θα γευτούν cavatappi με τυρί και winter truffle, χειροποίητα campanelle σπανάκι με αρακά, κρεμμύδια Cipollini και ψητές ντομάτες.

Στα επιδόρπια,  ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά: Τάρτες lychee-rose-raspberry, Mocha Behive με κέλυφος μαύρης σοκολάτας Rocher, ganache υγρού μελιού και μους με μόκα και μασκαρπόνε, όπως επίσης μακαρόν σε ο,τι γεύση μπορεί κάποιος να λαχταρήσει. Μαζί τους και 7000 mini σοκολάτες σε σχήμα του αγαλματιδίου των Όσκαρ.
Το σίγουρο είναι ένα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν να μιλούν για μέρες για το καταπληκτικό μενού που δημιουργήθηκε για να τους τιμήσει.

You may also like