Hot, hot summer: Ποια ζώδια θα ζήσουν έρωτα & πάθος το καλοκαίρι; από την Χρ. Θεοχάρη

couples in love summer seaΤο καλοκαίρι είναι εδώ, τα σχολεία σταμάτησαν, οι νύχτες είναι ακόμη δροσερές,οι βουτιές στη θάλασσα έχουν ξεκινήσει. Ο Ιούνιος έχει πολλά δώρα να μας δώσει, τώρα που ο Ερμής ορθοδρόμησε και το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό, καθώς η Αφροδίτη, ο υπέροχος πλανήτης του έρωτα,της ομορφιάς και της οικονομικής ευμάρειας έχει μπει ήδη από αρχές του μήνα στον λαμπερό, γενναιόδωρο και πολύ ερωτικό Λέοντα! Η όψη αυτή που θα κρατήσει μέχρι και το φθινόπωρο του 2015 (τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου), θα ευνοήσει πολλούς και πολλές από μας, ενώ τα ζώδια της φωτιάς και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες εκεί θα είναι οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής σεζόν! Οι αμέσως επόμενοι ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια του Αέρα, ενώ όσοι έχουν το στοιχείο του Νερού και της Γης δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού ο Διας περνάει στην Παρθένο στις 12 Αυγούστου.

Καυτές νύχτες περιμένουν πολλούς από τους εκπροσώπους του ζωδιακού, ποιοι όμως θα είναι οι πιο τυχεροί φέτος το καλοκαίρι;

Διαβάστε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας, (όσοι τον ξέρετε)

Κριός
Θα αναπολήσετε αυτό το καλοκαίρι και θα συνειδητοποιήσετε τις σημαντικές εξελίξεις φέτος στην ερωτική σας. Τόσο η Αφροδίτη και ο Δίας – οι δύο πιο θετικοί πλανήτες – θα βρίσκονται μέσα στον πέμπτο οίκο σας,του έρωτα. Ο Δίας σας αφήνει στις 11 Αυγούστου, αλλά η Αφροδίτη θα παραμείνει κοντά σας για αρκετό καιρό. Καθοριστικά τα γεγονότα κοντά στις 29 Ιουνίου, με την Αφροδίτη να κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, στον Κριό. Τα πράγματα στις 14 Ιουλίου, σκουραίνουν με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ίσως να είστε σε μια σχέση που προτιμάτε να παραμείνει ανάλαφρη και διασκεδαστική, ενώ ο εραστής σας να θέλει κάτι βαθύτερο. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο πέμπτο σπίτι σας από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, θα αναγκαστείτε να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και την ικανότητά σας να αγαπήσετε. Ο Άρης στον Λέοντα και στον 5ο οίκο σας μεταξύ 8 Αυγούστου και 24 Σεπτεμβρίου, σας δίνει κουράγιο!
Redhot romance days:  31 Ιουλίου, 9 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβίου.

Ταύρος
Στις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα περάσει για λίγο στον τομέα του φλερτ και του έρωτα για σας,θα σας κάνει να ανοίξετε τα φτερά σας και να αναθαρρήσετε…κι εκεί που είστε έτοιμοι/ες να βουτήξετε στα βαθιά νερά του έρωτα..ίσως τα πράγματα να μη πάνε όπως τα θέλατε αφού η Αφροδίτη θα αρχίσει να χαμηλώνει ταχύτητα για να αναδρομήσει στις 25 Ιουλίου. Θα ήταν καλύτερο να η προσοχή σας να πάει σε θέματα σπιτιού και οικογένειας-μπορεί κάποιος γονιός ή συγγενής να χρειάζεται τη βοήθειά σας. Ακόμη θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν, σχέσεις που δεν έχουν λήξει, αλλά και άτομα που πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας κι εμφανίζονται τώρα. Η ενέργειά σας λοιπόν, επικεντρώνεται πιο πολύ σε αυτόν τον τομέα μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου,γιατί από εκεί και πέρα, και με την είσοδο του Δία στην Παρθένο, χαράς ευαγγέλια! Μετά την έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου, οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και θετικές στα ερωτικά σας, και δεν αποκλείεται να έρθει κι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σας!
 
Redhot romance days: 4 Ιουλίου, 8 Αυγούστου, 14 Σεπτεμβρίου.

couples in love summer lakeΔίδυμοι
Αυτό το καλοκαίρι θα έχει μέρες χαράς και ηλιοφάνειας σε μια κατά τα άλλα λίγο θολή περίοδο,λόγω του Κρόνου που σας τριγυρίζει. Από την αρχή του και μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι στο 3ο σας σπίτι της επικοινωνίας και αυτό σημαίνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιον ή κάποια μέσα από συζήτηση, διάλογο, επικοινωνία κάθε είδους (socialmediaetc.), και να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή σχέση.

Η Αφροδίτη αναδρομεί στον τομέα του έρωτα για σας, στις 25 Ιουλίου και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, που σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο ο έρωτας που θα ζήσετε δεν θα είναι ξεκάθαρος, ή μπορεί να μην είστε έτοιμοι/ες να πάρετε αποφάσεις για δέσμευση κλπ. Μετά, από τις 17 Σεπτεμβρίου κι έπειτα και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, κι ο Ερμής θα αναδρομήσει-κάτι που σημαίνει επιστροφές από το παρελθόν και δεύτερες ευκαιρίες. Η πιο καλή λύση είναι να ζείτε την κάθε μέρα όπως έρχεται, να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων, γιατί το καλοκαίρι υπόσχεται ενδιαφέρουσες βραδιές!
Redhot romance days: 2 Ιουλίου, 14 Ιουλίου, 18 Σεπτεμβρίου.

Καρκίνος
Από τις 24 Ιουνίου και μέχρι τις 8 Αυγούστου, ο Άρης ο πλανήτης της ενέργειας, που ελέγχει και τη libido σας, θα είναι στο ζώδιό σας-κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε δυο χρόνια.Αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση, αντοχές και σεξουαλική ενέργεια,που σημαίνει ότι τα σήματα που θα εκπέμπετε θα είναι πολύ έντονα και θα τραβήξουν άτομα κοντά σας.Αν υπάρχει κάποιος ή κάποια που έχετε βάλει στο μάτι, ήρθε η ώρα να τον/την κατακτήσετε! Στις 14 Ιουλίου και στις 14 Αυγούστου, η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που βγάζει απογοήτευση και μοναξιά, αλλά μην χάνετε το κουράγιο σας. Η Πανσέληνος την 1η Ιουλίου θα είναι καθοριστική για όσους από σας είναι σε σχέση,μια και είναι πολύ έντονη και σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στη ζωή σας. Το καλοκαίρι αυτό, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε από τη σχέση σας.
Redhot romance days: 1 και 16 Ιουλίου, 14 Αυγούστου.

Λέων
Λέοντες, μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας,κάνοντάς σας τους πιο γοητευτικούς του ζωδιακού κύκλου, με μαγνητισμό σε υψηλό επίπεδο,αλλά και βελτιώσεις της εμφάνισής σας,που θα σας κάνουν να λάμπετε! Ήρθε η ώρα να σας προσέξουν! Μόλις έρθει η 31η Ιουλίου, τα πράγματα αλλάζουν, μια και η Αφροδίτη αναδρομεί, πάλι πίσω στο ζώδιό σας και θα μείνει εκεί μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου. Είναι μια περίοδος για να σκεφτείτε καλά ό,τι αφορά σχέσεις, εραστές και και συνεργασίες,ενώ δεν θα λείψουν οι καρμικές συναντήσεις,αλλά και τα μαθήματα που θα πάρετε και θα είναι σημαντικά.Η ευκαιρία να βρείτε τον αληθινό, δυνατό έρωτα, είναι πολύ κοντά σας-μια ανάσα. Με την Άρη στις 8 Αυγούστου να μπαίνει κι αυτός στο ζώδιό σας, μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, το κουράγιο να αναζητήσετε την αγάπη θα το βρείτε. Κι αξίζει τον κόπο.
Redhot romance days:  1 Ιουλίου, 31 Ιουλίου, 15 Αυγούστου.

Summer love ..... L'amore d'estate...Παρθένος
Αυτό το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, η Αφροδίτη αναδρομεί στο ζώδιό σας ενώ στις 31 του μηνός ξαναγυρνάει για λίγο στο Λέοντα και στο δικό σας 12ο σπίτι,σε ό,τι είναι κρυμμένο και υποσυνείδητο. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, πρέπει να αναρωτηθείτε αν η σχέση σας είναι η κατάλληλη για σας, κι αν είναι ρεαλιστική ή πιο πολύ στο μυαλό σας…Ίσως υπάρχει ένα βαθύτερο ζήτημα που θα πρέπει να λυθεί. Ίσως, ο φόβος σας  να αγαπήσετε να είναι τόσο μεγάλος ώστε προστατεύετε τον εαυτό σας και την καρδιά σας. Όμως μην νομίζετε ότι κι αυτό το καλοκαίρι θα την σκαπουλάρετε- θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα με ψυχραιμία αλλά και σύνεση. Τα καλά νέα είναι ότι με το Δία από 12 Αυγούστου στο ζώδιό σας και μια ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου πάνω σας, διαφαίνεται ένα νέο ξεκίνημα για σας σε όλους τους τομείς – συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων. Δεν αποκλείεται η καλύτερη σας σχέση να ξεκινήσει τώρα!
Redhot romance days: 18 Ιουλίου, 12 Αυγούστου, 14 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός
Το καλοκαίρι ξεκινάει με πολλές υποσχέσεις και ωραίες προοπτικές για σας! Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και οι συναναστροφές δεν θα σας λείψουν, ενώ αν είστε μόνοι/μόνες οι ευκαιρίες να γνωρίσετε το έτερον ήμισυ σε ένα πάρτυ ή ένα κάλεσμα δεν θα σας λείψουν!  Η 29 η Ιουνίου, είναι μέρα-πυροτέχνημα για όσους/όσες από σας είστε ήδη σε σχέση! Εκείνη τη μέρα η υπέροχη Αφροδίτη κάνει μια ωραία όψη με τον εκρηκτικό Ουρανό, άρα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και ζήστε κάτι τολμηρό με τον/την καλό/καλή σας,που θα σας μείνει αξέχαστο! Στις 18 Ιουλίου, θα έχετε μια ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/κάποια, ενώ στις 1 Ιουλίου, η Αφροδίτη και ο Δίας συναντιούνται και σας βοηθάνε. Με την Αφροδίτη να αναδρομεί από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου στον οίκο της φιλίας και των κοινωνικών επαφών, μπορεί μια φιλία να τελειώσει,αλλά για τους σωστούς λόγους. Ο Ερμής επίσης αναδρομεί στο ζώδιό σας καθώς τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, δείξτε προσοχή, ειδικά προς τον/την σύντροφό σας, γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Redhot romance days: 29 Ιουνίου, 20 Ιουλίου, 27 Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός
Με τον Κρόνο να είναι στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου,το να δουλέψετε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας,αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ειδικά για όσους/όσες είναι γεννημένοι/ες στις τελευταίες 2 μοίρες του Σταθερού Σταυρού. Οι αποφάσεις θα παρθούν γύρω στις 14 Ιουλίου και ξανά στις 5 Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο.Πάρτε το χρόνο σας και δείτε ξεκάθαρα τι φταίει στη σχέση, τι πρέπει να επιλυθεί ή να λήξει.  Μπορεί επίσης να υπάρχουν ανακατατάξεις στη δουλειά και τον επαγγελματικό σας τομέα. Είναι περίπλοκη η ζωή σας και οι σχέσεις σας, αλλά κάντε κουράγιο και υπομονή.Αν είστε μόνοι/μόνες,η Πανσέληνος στις 29 Αυγούστου μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες και να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα για κάποιον ή κάποια που μέχρι τώρα ήταν στο παρασκήνιο, δημιουργώντας μια νέα σχέση
Redhot romance days: 10 Ιουλίου, 28 Αυγούστου, 16 Σεπτεμβρίου.

Τοξότης
Από τις 24 Ιουνίου έως τις 8 Αυγούστου μπορεί να νιώσετε έντονα την ανάγκη να εμβαθύνετε τη σχέση σας – τόσο σε σωματικά όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχετε σύνδεση, αλλά η οικειότητα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία που ξετυλίγεται την πάροδο του χρόνου. Αυτό το καλοκαίρι, είναι πιθανό ότι θα το θέσετε ως προτεραιότητα να εξερευνήσετε μια πιο…ταμπού ή πιο έντονα ερωτική πλευρά της σεξουαλικότητας σας με τον/την σύντροφό σας.  Ευκαιρία για έρωτα και φλερτ στις 29 Ιουνίου και πάλι στις 19-είτε με νέους είτε με παλιούς συντρόφους, μην τις χάσετε! Επίσης, στην Πανσέληνο της 1ης Ιουλίου, μια σχέση έρωτα και αγάπης μπορεί να ξεκινήσει, και θα είναι σαν μια νέα περιπέτεια που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας, ενώ θα έχετε άλλη μια ευκαιρία στις 4 Αυγούστου. Μετά τις 17 Σεπτέμβρη, τα πράγματα περιπλέκονται ελαφρώς.
Redhot romance days: 31 Ιουλίου, 16 Αυγούστου, 18 Σεπτεμβρίου.

couples in love summer skateΑιγόκερως
Αν είστε παντρεμένοι ή σε δεσμό, τα πράγματα θα είναι καυτά φέτος το καλοκαίρι! Από τις 24 Ιουνίου και μέχρι τις 8 Αυγούστου ο Άρης θα κινηθεί στον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών σας. Αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια και στο διάστημα αυτό ο ερωτικός σας τομέας θα γίνει πιο έντονος. Μπορεί να γίνετε πιο εγωιστές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου –κάτι που μπορεί να εξαγριώσει τον/την σύντροφό σας. Η Νέα Σελήνη στις 15 Ιουλίου σημαίνει μια νέα αρχή στη σχέση σας ή θα την κάνετε πιο σοβαρή. Η 8η Ιουλίου, είναι μια σπάνια μέρα να ταυτιστείτε πνευματικά και σωματικά με το σύντροφό σας. Η Αφροδίτη, θα αναδρομήσει στον 8ο οίκο σας, του σεξ και της κοινών οικονομικών μεταξύ 31 Ιουλίου και 6 Σεπτεμβρίου. Πιθανώς εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να αξιολογήσετε οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε μόλις ξεκινήσει μια σχέση με κάποιον/κάποια περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η φάση.
Redhot romance days: 8 Ιουλίου, 16 Αυγούστου, 18 Σεπτεμβρίου.

Υδροχόος
Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε πολύ σοβαρά τη σχέση ή το γάμο σας και να μπαλώσετε τα κενά που τυχόν υπάρχουν,η αν είστε σε μια σχέση να δείτε αν πρέπει να δεσμευτείτε ή όχι. Με την Αφροδίτη ανάδρομη από 31 Ιουλίου μέχρι και 6 Σεπτεμβρίου, στον 7ο σας οίκο, υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία:να καταλάβετε τι θέλετε από τις υπάρχουσες (ή μη) σχέσεις της ζωής σας και να το παλέψετε ή να το διεκδικήσετε. Είναι αληθινές οι σχέσεις και τα συναισθήματά σας; Θυμηθείτε ότι ο Δίας εξακολουθεί να σας βοηθάει μέχρι τις 11 Αυγούστου στον τομέα αυτό,άρα πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε δεόντως!Για τους Υδροχόος των τελευταίων ημερών, ο Κρόνος στον Σκορπιό, σας πιέζει μέχρι τον Σεπτέμβριο να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν από πέρυσι το καλοκαίρι. Ήρθε η ώρα των οριστικών αποφάσεων σε σχέσεις και συνεργασίες.Στις 14 Αυγούστου κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας, ενώ καλές ημερομηνίες είναι η 1η Ιουλίου και η 4η Αυγούστου. Η αγάπη όλα τα γιατρεύει,μην το ξεχνάτε!
Redhot romance days:1 Ιουλίου, 4 Αυγούστου, 1 Σεπτεμβρίου.

Ιχθύες
Θα είναι ένα περιπετειώδες καλοκαίρι για σας όσον αφορά  στον έρωτα και τις σχέσεις. Κατ ‘αρχάς, δεσμευμένοι/ες ή μη, ετοιμαστείτε για πολύ πάθος! Ο Άρης, θα μπει στον πέμπτο οίκο σας του φλερτ και της διασκέδασης στις 24 Ιουνίου και θα μείνει μέχρι τις 8 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σας η προτεραιότητά σας θα είναι ο έρωτας και η διασκέδαση! Η σεξουαλική σας ζωή θα γίνει πολύ περιπετειώδης. Μια Νέα Σελήνη στον τομέα της αγάπης στις 15 Ιουλίου θα μπορούσε να φέρει κάποιον/κάποια πολύ σπέσιαλ στη ζωή σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις κοινωνικές σας γνωριμίες! Το μεγάλο γεγονός ωστόσο, θα συμβεί στις 12 Αυγούστου όταν ο Δίας, ο πλανήτης που φέρνει δώρα και ευλογίες, θα μπει στον 7ο σας οίκο των σχέσεων για πρώτη φορά σε δώδεκα χρόνια! Για το επόμενο έτος, θα απολαύσετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας. Μπορείτε να αποφασίσετε να συζήσετε, ή ακόμα και να παντρευτείτε στο πλαίσιο αυτής της επιρροής. Προσοχή στην ηλιακή έκλειψη στο 7ο οίκο σας στις 13 Σεπτεμβρίου-μπορεί να αλλάξουν όλα στη σχέση σας. Wow!
Redhot romance days18 Ιουλίου, 12 Αυγούστου, 13 Σεπτεμβρίου

You may also like