Πώς να φτιάξετε Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από βιβλία…

Την Παρασκευή σας παρουσιάσαμε το “in my closet” που ανεβάζει τις ιδέες και δημιουργίες της η Άννα Δραγατσίκα. Σήμερα σας δείχνουμε πώς να κατασκευάσετε χριστουγεννιάτικα δέντρα από σελίδες βιβλίων και να δώσετε λάμψη στον χώρο σας!

από την Άννα Δραγατσίκα…
“Ήθελα να φτιάξω ένα χειμωνιάτικο τοπίο, όλο από σελίδες βιβλίου, με δυο δεντράκια, το οποίο θα έβαζα μπροστά από ένα παράθυρο. Το παράθυρο θα είχε αχνίσει (λόγω διαφοράς θερμοκρασίας) και θα αχνοφαίνονταν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια των γειτόνων (που δεν είχαν ακόμα στολίσει) και εγώ θα έγραφα με το δάχτυλο όπως όταν ήμασταν παιδιά, το όνομα της σελίδας στο τζάμι. Το λες και υπερπαραγωγή.

Από τη σύνθεση έλειπε η απαραίτητη λάμψη των γιορτών και έτσι αποφάσισα να ρίξω λίγο γκλίτερ. Έπρεπε να ψεκάσω την κατασκευή με κόλλα σπρέι που μυρίζει πολύ έντονα και για αυτό και βγήκα στο μπαλκόνι. Στις 1:30 τη νύχτα. Θέλω εδώ να πω ότι θα απέχω από το γκλίτερ για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί ακόμα λάμπω και ας έχω κάνει 5 φορές μπάνιο. Φυσούσε κόντρα και αυτό δεν είναι καλό γενικά. Επίσης το λίγο γκλίτερ ήταν αυτό που ήθελα εγώ αλλά πρόκειται για υλικό με πρωτοβουλία και ξεχάστε κάθε προσπάθεια περιορισμού.

Όλο αυτό το χειμωνιάτικο τοπίο θα “πατάει” πάνω σε βιβλία. Για να γίνει καταφανέστατο το reading.

Κι απολαύστε το τελικό αποτέλεσμα…. (με ένα μεγάλο μαξιλάρι μπροστά για να δώσει την εντύπωση του “χιονισμένου τοπίου” , ίσως)

Πηγή: http://inmyc.wordpress.com/2012/12/02/create_xmas_tree/

You may also like