Η Disney μας προσκαλεί σ’ έναν “Strange World” (+trailer)

Πριν μερικές εβδομάδες, η Disney κι ηPixar μας παρουσίασαν το κινηματογραφικό τους πλάνο στα πλαίσια της έκθεσης D23 Expo: live action μεταφορές όπως η “Μικρή Γοργόνα” κι η “Χιονάτη”, sequels, απ’ όλα είχε το μενού! Και μπορεί η “Μικρή Γοργόνα” να έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, μία νέα ταινία φαίνεται πως σκοπεύει να μας ταξιδέψει κάπως διαφορετικά!

               Στον “Παράξενο Κόσμο” γνωρίζουμε τον Searcher, γιο ενός θαρραλέου εξερευνητή που, προς απογοήτευση της οικογένειάς του, αποφάσισε να επιλέξει την πιο ήρεμη ζωή του.. αγρότη! Εντούτοις δε μπορεί να μην δεχθεί μία επικίνδυνη αποστολή από την οποία εξαρτάται το μέλλον του κόσμου τους. Κι ενώ λίγο λίγο ο Searcher μαγεύεται από τον άγνωστο σε αυτόν μέχρι τώρα κόσμο του, τον οποίο γνωρίζει μαζί με τη γυναίκα και το γιο του, σύντομα θα βρεθεί προ αναπάντεχων εκπλήξεων.

               Αλλά ας πει περισσότερα το trailer της ταινίας!

               To “Strange World” έρχεται απότους παραγωγούς του γλυκύτατου “Encanto” και μας υπόσχεται μία ακόμη περιπέτεια που μας δίνει το δικαίωμα πως είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα! Και βέβαια συντροφιά θα μας κρατήσει και το έξοχο cast, καθώς θα ακούσουμε τους Jake Gylleghaal, Dennis Quaid, Gabriel Union και Lucy Liu να δίνουν ζωή στους ήρωες!

               Η ταινία αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου κι εγώ ήδη κοιτάω ποια μέρα θα αφιερωθεί σε αυτήν!

               Πηγή: Empire

You may also like