Η Etat Libre d’Orange ήρθε στην Ελλάδα

Η Etat Libre d’ Orange είναι μια διακήρυξη ανεξαρτησίας. Ένας φιλόδοξος, τολμηρός οίκος αρωματοποιίας από το Παρίσι— παθιασμένος, πληθωρικός, απελευθερωμένος που πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα. Μια αρωματοποιία που παίζει με τις ιδέες και επανεφευρίσκει τις απολαύσεις που υπάρχουν στην όσφρηση, μέσα από υπέροχους, λεπτεπίλεπτους χυμούς υπογράφοντας μοναδικά αρώματα που θα σας ξεχωρίσουν. Χυμούς που αποτελούνται από πρώτης τάξεως, ζωντανή ύλη που παντρεύεται με την επιδερμίδα, ώστε να αποτελούν ίδιο γνώρισμα για όποιον τα φορά.

Η Etat Libre d’ Orange παρουσιάζει μια συλλογή με περισσότερα από 30 αρώματα — όλα φιλόδοξα, όλα απαραίτητα. Δίνει έμφαση στην πρωτοτυπία, το θράσος, την αυθεντικότητα και την ελευθερία έκφρασης. Η Etat Libre d’ Orange προτείνει εκπληκτικές οσφρητικές συνθέσεις, χωρίς περιορισμούς όσον αφορά τη δημιουργικότητα και τις πρώτες ύλες. Η τρίχρωμη ροζέτα που χρησιμοποιεί το brand είναι το σύμβολο της ελευθερίας, η διακήρυξη της διαφορετικότητας. Εμφανίζεται ως σφραγίδα, δέσμευση, στην αιχμηρή άκρη όλων των μπουκαλιών.

O ιδρυτής Ετιέν μέσα από τα αρώματα οραματιζόταν να ξεκινήσει μια επανάσταση, να δημιουργήσει μια προκλητική αρωματοποιία, για να απελευθερώσει τους χυμούς από τους παραδοσιακούς περιορισμούς. Οραματίστηκε αρώματα που απελευθερώνονται με μανία, επικίνδυνα αγαπητά. Επιδεικτικά, υπερβολικά, τέλεια. Μερικές φορές σκανδαλώδη, πάντα νόστιμα. Αρώματα για ζωή, για αγάπη, για έρωτα.

You may also like