Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ “LUTHER” ΕΡΧΕΤΑΙ!

Δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό ακούμε και διαβάζουμε για την ταινία του “Luther” και οι fans της σειράς (και του Idris Elba, βεβαίως, βεβαίως) ξεροσταλιάζαμε… Ε, λοιπόν, η παραγωγή αποφάσισε να μας δώσει κάτι ακόμη για να “έχουμε να παίζουμε” μέχρι η ταινία να φτάσει στην πλατφόρμα του Netflix!

               Η ταινία του ντετέκτιβ με τους ιδιαίτερους εσωτερικούς δαίμονες τιτλοφορείται “Luther: The Fallen Sun” και περιστρέφεται γύρω από έναν serial killer που τρομοκρατεί το Λονδίνο. Ο John Luther, αν και πλέον εκτός του σώματος, αποφασίζει πως πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το καθεστώς τρόμου με κάθε τρόπο.

               Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο δημιουργός της σειράς Neil Cross, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Jamie Payne (“Quantico”, “The Alienist” και “New Amsterdam”). Ακόμη, στο πλευρό του Idris Elba θα δούμε επίσης τους Andy Serkis και Cynthia Erivo, αλλά και τον Dermot Crawley να επιστρέφει ως ντετέκτιβ Martin Schenk.

               Αν κι ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας, η ταινία σίγουρα θα είναι κοντά μας το Μάρτιο. Στο μεταξύ ας χαρούμε κάποιες από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφορούν για την προώθηση της ταινίας!               

Πηγή &photo credits: Empire Online

You may also like