Η ΠΡΩΤΗ HAUTE COUTURE ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ IOANNA KOURBELA

Την συλλογή υψηλής ραπτικής ‘Opulence’ παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα, η σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα στην 31η Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, στο Ωδείο Αθηνών. Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Σχεδιαστών συμμετείχε στη διοργάνωση με σκοπό την προώθηση της Ελληνικής δημιουργικότητας, μόδας και την εξωστρέφεια των Ελλήνων σχεδιαστών όπου δε θα μπορούσε να λείπει η σχεδιάστρια ως Γενικής Γραμματέας αυτού.

Χειροποίητες δημιουργίες, πολύτιμα υλικά όπως η μεταξωτή οργάντζα και το σατέν, λεπτοφυείς δαντέλες και εύθραυστα τούλια, «παίρνουν ζωή» σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της ίριδας και μετατρέπουν το catwalk σε μια αέρινη πασαρέλα. Ο χώρος μετατρέπεται σε ένα φούξια τοπίο… Μέσα από την αγγελική φωνή και το live performance της μουσικού Δανάης Nielsen παρουσιάζονται γυναίκες που αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες και παρουσιάζουν τον εαυτό τους στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους. «Κάθε φόρεμα διηγείται τη δική του μοναδική ιστορία» και χαρακτηρίζεται από την απλότητα που προκύπτει από τον ουσιαστικό σχεδιασμό.Η επίδειξη μόδας ‘Opulence’ παρουσιάστηκε με την χορηγία των πιο κομψών αυτοκινήτων της ΑΕ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ- MINI.
Δερμάτινα υποδήματα της εταιρείας Haralas συμπλήρωναν αρμονικά τα looks της haute couture συλλογής από την Ιωάννα Κουρμπέλα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, διατέθηκαν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make A Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδας).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ fashion Show

Direction: Μιχάλης Πάντος
Makeup: Freddy Make up Stage
Hairstyling: Loreal Professionel
Υποδήματα: Haralas
Live performance: Musician Danai Nielsen

You may also like