ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ADVENT CALENDARS ΤΗΣ THE BODY SHOP

Ναι είμαστε μέσα Νοεμβρίου. Και; Τα Χριστούγεννα απέχουν 30 μέρες, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τα λατρεύουν, άλλοι που θέλουν να προγραμματίζουν νωρίς τα ψώνια τους και οι περισσότεροι που έχουν ανάγκη να ονειρεύονται… κάτι μαγικό!

Γεμάτα με Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για να περιποιηθείτε και να φροντίσετε το σώμα σας από την κορυφή ως τα νύχια, τα pop-up Advent Calendars μας γιορτάζουν στιγμές θετικής αλλαγής για εσάς, για όλους μας.

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε το στοιχείο της έκπληξης, αλλά θα σας δώσουμε ορισμένα στοιχεία για να πάρετε μια ιδέα για το τι περίπου θα ανακαλύψετε μέσα του… Ίσως βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ώσπου να ανακαλύψετε όλες τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα του.

Στη The Body Shop είναι δεσμευμένοι σε ένα μέλλον όπου ένας πιο υπεύθυνος τρόπος ζωής ωφελεί τον πλανήτη μας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αυτά τα Χριστούγεννα, γιορτάζουμε τις μικρές πράξεις θετικής αλλαγής μέσα σε κάθε μικρή έκπληξη που θα βρείτε στο Beauty Advent Calendar, είτε πρόκειται για πιο ανακυκλώσιμες* συσκευασίες είτε για συστατικά που έχουμε προμηθευτεί μέσα από το πρόγραμμά μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Έτσι, κάθε μέρα που θα ανοίγετε μία νέα έκπληξη και κάθε ενέργεια που κάνετε, να σκέφτεστε τον θετικό αντίκτυπο που έχετε στο όμορφο σώμα σας αλλά και στον πλανήτη.

Πόσο πιο υπέροχα μπορούν να γίνουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα; Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολλά δώρα που να μπορούν να προσφέρουν τόση χαρά, γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για τα δώρα σας εν όψει των Χριστουγέννων!

THE ADVENT OF CHANGE

Μικρό σε μέγεθος, αλλά γεμάτο με υπέροχες εκπλήξεις περιποίησης, το Advent of Change κρύβει μέσα του προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα, την απολαυστική φροντίδα σώματος και αξεσουάρ ομορφιάς. Επιπλέον, ορισμένα από τα μπουκάλια και τα δοχεία των προϊόντων είναι κατασκευασμένα με ανακυκλωμένο πλαστικό που προμηθευόμαστε από τους δρόμους και τις ακτές της Ινδίας, στο πλαίσιο του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, υποστηρίζοντας τη συνεργασία μας με την Plastics for Change που προσπαθεί να καταπολεμήσει την πλαστική ρύπανση και να αγωνιστεί για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Λιανική τιμή: 90,00€, περιέχει προϊόντα συνολικής αξίας 113,00€

THE BIG ADVENT OF CHANGE

25 κουτιά, 25 ιστορίες αλλαγής. Το Big Advent of Change μας γιορτάζει τις μικρές πράξεις θετικής αλλαγής για εσάς. Κάθε κουτί είναι γεμάτο με προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ θα βρείτε και ορισμένα από τα αγαπημένα σας προϊόντα σε κανονικό μέγεθος, ενθαρρύνοντάς σας με αυτόν τον τρόπο να ασκείτε την αυταγάπη κάθε μέρα.

Αφεθείτε, λοιπόν, στα αγαπημένα μας Body Butters, αναζωογονηθείτε με τα αρωματικά και ζωηρά Shower Gels μας και περιποιηθείτε τις μπούκλες σας με τα αποτελεσματικά μας προϊόντα περιποίησης μαλλιών, εμπλουτισμένα με συστατικά που προμηθευόμαστε μέσα από το πρόγραμμά μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Λιανική τιμή: 150,00€

THE ULTIMATE ADVENT OF CHANGE

Το απόλυτο, μοναδικό Ultimate Advent of Change μας «ξεχειλίζει» από τη θετική αλλαγή για τις κοινότητες. Ανακαλύψτε τα εμβληματικά best-seller προϊόντα μας σε κανονικό μέγεθος, πρακτικά αξεσουάρ ομορφιάς και ίσως και κάτι καινούργιο.

Από πολυτελή προϊόντα περιποίησης που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τη λάμψη σας μέχρι Body Butters εμπνευσμένα από τη φύση που χαρίζουν απαλή και λεία επιδερμίδα, οι εκπλήξεις που θα ανακαλύψετε στο Advent Calendar σας γιορτάζουν τους εξειδικευμένους τεχνίτες και τεχνίτριες, τους μικροκαλλιεργητές και τους παραγωγούς που βρίσκονται στην καρδιά του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και μας βοήθησαν να τα φτιάξουμε.

Λιανική τιμή: 200,00€, περιέχει προϊόντα συνολικής αξίας 210,00€

You may also like