ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Είναι η Κυριακή για εσάς ημέρα ξεκούρασης και αυτοφροντίδας ή είναι μια ημέρα, που  στοιβάζετε όλες τις δουλειές που σας έχουν απομείνει από όλη την εβδομάδα; Το να αφιερώσετε χρόνο για να επαναφορτίσετε το σώμα και το μυαλό σας, πριν ξεκινήσει η εβδομάδα σας είναι ένα επίτευγμα… Ωστόσο κι ένα δώρο για τον εαυτό το οποίο θα σας ανταμείψει στα μέσα της εβδομάδας. Αυτός ο χρόνος σας βοηθά να ξεκινήσετε χωρίς το αίσθημα του άγχους, αλλά και της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων και της ανανέωσης του εαυτού σας. Ξεκινά με τη σκέψη ότι επιστρέφετε στη δουλειά με καθαρό μυαλό και πιο ξεκούραστοι για να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις. Ακολουθείστε τρείς ιδέες για να δημιουργήσετε τις Κυριακές που θα είναι ολοκληρωτικά δικές σας.

Cool Sunday

Αρχίζουμε από το ότι, η Κυριακή πρέπει να είναι μια μέρα για να κοιμηθείς λίγο περισσότερο και να ξεκουραστείς. Να δώσεις στον εαυτό σου τον σχεδιασμό που χρειάζεται για να μπορέσει να χαλαρώσει με ένα διαφορετικό τρόπο. Ξεκινήστε πως αυτό είναι ένα εβδομαδιαίο δώρο προς τους εαυτούς no matter what! Μερικές Κυριακές θα είναι πιο πολυάσχολες από άλλες… Αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα απλό πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλή χαλάρωση και ανανέωση. Προτού μπείτε στη διαδικασία να πείτε ναι σε οποιαδήποτε οργανωμένα σχέδια για τις Κυριακές, σκεφτείτε εάν το σχέδιο θα κάνει τη μέρα σας πιο διασκεδαστική… Ή έρχεται να σας αφαιρέσει εξ ολοκλήρου τον χρόνο ξεκούρασης… Ή να σας αγχώσει τελικά.

Sunday Spa

Να μια ημέρα που μπορείτε να την δηλώσετε ως ημέρα για πλήρη αναδόμηση και ξεκούραση. Απολαύστε ένα καλό μασάζ σώματος ή προσώπου. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας σε συνδυασμό με μια μάσκα ομορφιάς και ένα total facial treatment την ώρα που εσείς θα ορίσετε. Ακούστε την μουσική που σας ξεκουράζει.

Χαλάρωση στη φύση

Ο ιδανικός καιρός για πρωινό περπάτημα και ίσως σκέψεις για την επιλογή ενός διαλογισμού, που θα σας «καθαρίσει» από τα βάρη της εβδομάδας. Αλλιώς, ο καιρός επιτρέπει τις πρώτες απόπειρες για μπάνιο στη θάλασσα, μιας και η θερμοκρασία ανεβαίνει δυναμικά. Το δροσερό νερό θα σας ανανεώσει και θα αισθανθείτε σίγουρα ευεξία και χαλάρωση μαζί. Αν δεν είστε όμως περιπετειώδεις, μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας ή το κατοικίδιό σας. Πού ξέρετε; Μπορεί να είναι τελικά αυτό που χρειάζετε!

Photo credits: unsplash.com/@jannerboy62

You may also like