Λανσάρισμα της νέας συλλογής IrisApfelxΗ&Μ με μια εικαστική έκθεση

Μόδα, Τέχνη, χρώματα, χαρούμενοι άνθρωποι ήταν τα συστατικά της βραδιάς που έγινε το λανσάρισμα της νέας συλλογής της Η&Μ σε συνεργασία με την fashion icon, Iris Apfel, στην gallery The Breeder. Το exclusive “Find Your Inner Iris” Art Exhibition Event πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 12 εικαστικών καλλιτεχνών.

Για 100 χρόνια, η Iris,ένα αληθινό, ατρόμητο ίνδαλμα του στιλ,εμπνέει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν, να γιορτάσουν και να αγκαλιάσουν το προσωπικό τους στιλ.

The project

Μέσα από διαφορετικές εκφραστικές προσεγγίσεις, εμπνεόμενοι από το μοναδικά ασυμβίβαστο σύμπαν της Iris Apfel και τη χρωματική παλέτα της συλλογής IrisApfelx Η&Μ, οι 12 καλλιτέχνες έδωσαν μια αναζωογονητική και τολμηρή προσέγγιση στα έργα τους μέσα από υφές, τεχνικές και χρωματικούς πειραματισμούς. Οι: Κορονιού Αγγελιάννα, Λώλος Βασίλης, Μανουσάκη Αλεξάνδρα, ΜέγκουλαςΙάσονας, Ορφανίδου Υλένια, Παγκάλου Μαρία, Παπαηλιοπούλου Παυλίνα, Πανταζέλου Γεωργία, Ρουμελιώτη Κορίνα, Στανέλλος Κωνσταντίνος, Τσαμούρης Αλέξανδρος, Φωκέας Σωτήρης, δημιούργησαν μια γκάμα από εντυπωσιακά έργα σε καμβά, illustrations, μεταξοτυπίες, γλυπτά, digital installations και τρίπτυχα compositions.

Εκπρόσωποι των Μέσων, celebrities, influencers από τον χώρο της μόδας και των τεχνών, είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στη gallery «The Breeder». Ανακαλύψαμε πρώτοι τη συλλογή Iris Apfel x Η&Μ και πρωτότυπα έργα της εικαστικής έκθεσης. Οι Genevieve Majari, Τόνια Σωτηροπούλου,Τάμτα, Έβελυν Καζαντζόγλου, αντλώντας έμπνευση από τα bold looks της συλλογής Iris Apfel x Η&Μ συνδύασαν πολύχρωμα σύνολα και φωτεινά εμπριμέ με μια playful διάθεση. Επίσης οι Λάκης Γαβαλάς, Αλεξάνδρα Κατσαїτη, Γιώργος Χρανιώτης, Αποστόλης Τότσικας, Γιάννης Στάνκογλου, Δανάη Μιχαλάκη, ΤζωρτζίναΛιώση κά τίμησαν την πληθωρική αισθητική της Iris,με το προσωπικό τους μοναδικό στιλ.

Μία έκθεση …για καλό σκοπό!

Παράλληλα οι καλεσμένοι, είχαν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν σε ένα καλό σκοπό! Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων, θα διατεθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Π.Ε.Α.Ν.Δ μέλος της Ένωσης «Μαζί για το παιδί»… Υπό τη μορφή υποτροφίας στη «Σχολή Βακαλό Art&Design» για την κάλυψη εκπαιδευτικών προγραμμάτων νέων υποψήφιων σπουδαστών.

Σε μία τόσο δημιουργική και λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η “Three Cents”! Συμπλήρωσε με festive vibes την εκδήλωση, προσφέροντας custom made cocktails.

Η συλλογή Iris Apfel x H&M περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ που εμπνέουν για έναντύσιμο γεμάτο αισιοδοξία.

Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή είναι ανακυκλωμένα ή προέρχονται από πιο βιώσιμες πηγές. Κάθε ρούχο και αξεσουάρ έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την κυκλικότητα.

You may also like