My Way Grill, το νέο εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα και κατέληξε στην Κίνα. Όταν τελικά προσγειώθηκε στο πιάτο μας, ήταν πεντανόστιμο! Ήμασταν στο My Way Grill, το νέο εστιατόριο στο Χαλάνδρι και βλέπαμε το σουβλάκι μας να ακολουθεί μια ιδιαίτερη διαδρομή: αφού ψήθηκε στα κάρβουνα, μετά μπήκε στο κινέζικο wok μαζί με φρούτα και μπαχαρικά!

Καλαμάκια στο wok έχετε ξανακούσει; Στο «My Way Grill», ένα μοντέρνο στέκι κρετοφαγίας που μόλις άνοιξε στο Χαλάνδρι, ψήνουν λέει στα κάρβουνα χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, γαλοπούλα ή γαρίδες και μετά τα σβήνουν στο κινέζικο τηγάνι, προσθέτοντας –ανάλογα με τη συνταγή– θυμάρι, λάιμ, γλυκόξινη ή πικάντικη σάλτσα, πετιμέζι ή μουστάρδα σταφυλιών!

Ο Γιώργος (που είχε ανοίξει στον ίδιο χώρο το Εξ Ανατολής πριν 15 χρόνια) αποφάσισε να συνδυάσει την ελληνική παράδοση στο σουβλάκι με τον κινέζικο τρόπο μαγειρέματος σε μία κουζίνα.

Για μια πιο παραδοσιακή γεύση, δοκιμάστε το μοσχαρίσιο κότσι – μαγειρεύεται για 7 ώρες μέχρι να γίνει λουκούμι!

Στα ορεκτικά θα συναντήσετε μπόλικη Ελλάδα, όπως καγιανά με κρητικό απάκι, αιγινήτικο γκερεμέζι και γίγαντες Πρεσπών με μανιάτικο σύγκλινο, ενώ στο γκρι μινιμαλιστικό περιβάλλον με το ξανθό ξύλο και τα φωτιστικά-κλαδιά χωράνε και… βαρέλια.
Τα μεγάλα βαρέλια που θα δείτε πίσω από το μπαρ, δεν είναι διακοσμητικά. Αν παραγγείλετε κρασί, θα σας το σερβίρουν κατευθείαν από κει (όλα τα κρασιά τους είναι από οινοπαραγωγό φίλο του ιδιοκτήτη).

My Way Grill
Bασ. Γεωργίου 33
Χαλάνδρι
τηλ. 2106813607

Πηγή: dailysecret.com

You may also like

2 comments

Vassiliki 17/11/2012 - 21:00

Το επισκεφτήκαμε και φάγαμε επειδή εμπιστευόμαστε τις προτάσεις του site και ήταν στα αλήθεια μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!!!

Read more
Κατερίνα Μαντά 17/11/2012 - 22:18

ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια!!!! θα φροντίζουμε να σας ενημερωνουμε για τα new entry restaurant στν Αθηνα και πολυ συντομα και για τη Θεσσαλονίκη!

Read more

Comments are closed.