Γαλλία: Νέος πολυεκατομμυριούχος με κέρδη 170 εκατ. ευρώ στο Λόττο

 

Με το σύνολο των 169.837.010 euros στο Euro Millions χθες το βράδυ, είναι τα μεγαλύτερο ποσό χρημάτων που κερδίζει κανείς στη Γαλλία!

Η, ο τυχερός νικητής με τα σωστά νούμερα δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής, αλλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το “λαχείο” αγοράστηκε στην περιοχή των Alpes-Maritimes… και ότι αυτός ή αυτή θα γίνει ο/η 221ός πιο πλούσιος άνθρωπος στην Γαλλία.

Οι τυχεροί αριθμοί (11, 16, 21, 24, 29 et 2/6) επιτρέπουν να “χτυπήσουν’ και το προηγούμενο ρεκόρ στη χώρα που είχε σημειωθεί στις 1 Σεπτεμβρίου του 2011, όπου ο παίκτης από το Calvados είχε κερδίσει 162.256.622 euros.

Ο νικητής έχει περιθώριο 60 ημέρες για να εμφανιστεί και να “διεκδικήσει” τοα στρονομικό αυτό ποσό από την “Française des Jeux”.Θα μπορεί φυσικά να κρατήσει την ανωνυμία του, καθώς ένας ειδικός αριθμός τηλεφώνου ειναι στη διάθεσή του για να επικοινωνήσει άμεσα με τους υπεύθυνους.Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Europe1,αν το επιθυμεί ο υπερτυχερός μπορεί να μεταβεί στο Παρίσι με λιμουζίνα με σωφέρ για να παραλάβει τα κέρδη του. Θα δειπνήσει σε ένα γνωστό εστιατόριο και θα διαμείνει σε ένα μικρό παλάτι, με έξοδα της FDJ , πρίν πάρει στα χέρια του την επιταγή “κεκλεισμένων των θυρών” και χωρίς κάμερα….

Πηγή:www.boursier.com

You may also like