ΝΗΣΟΣ: “Double GOLD” νικη στο Brussels Beer Challenge 2022

Συνεχίζεται το σερί των διεθνών βραβεύσεων για τις μπύρες ΝΗΣΟΣ! Πλέον με Double GOLD νίκη στον πολύ δύσκολο, διεθνή διαγωνισμό Brussels Beer Challenge 2022, στο Βέλγιο, στην «καρδιά» της Ευρωπαϊκής Μπύρας.

Στον άκρως ανταγωνιστικό διαγωνισμό, 1.800 μπύρες από 41 χώρες δοκιμάστηκαν με τυφλή γευσιγνωσία. Βαθμολογήθηκαν για τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά (γεύση, άρωμα, εικόνα και υφή) από 85 πιστοποιημένους κριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Δύο πρώτες θέσεις, δύο νέα χρυσά μετάλλια για δύο specialty beers της ΝΗΣΟΣ, την κόκκινη, δυνατή τύπου ale, “APOCALYΨΗ και την μαύρη, τρικυμιώδη, τύπου Porter, 7 ΜΠΟΦΟΡ.

Να σημειωθεί ότι η ΝΗΣΟΣ έχει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό το 2019 στην «7 ΜΠΟΦΟΡ».

Ο Αλέξανδρος Κουρής, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της ΝΗΣΟΣ σχολίασε:

«Το όνειρο μας από την αρχή ήταν η ΝΗΣΟΣ να γίνει «Τοπική και Παγκόσμια». Περήφανη για την Κυκλαδίτικη καταγωγή της, πρεσβευτής της Χώρας της και συνάμααναγνωρίσιμη διεθνώς για τη γεύση και την ποιότητά της. Πλέον οι 22 διακρίσεις μας στους ειδικούς για το ζύθο, κορυφαίους διαγωνισμούς του κόσμου, European Beer Star, European Beer Challenge, International Beer Challenge, World Beer Awards και Brussels Beer Challenge αποδεικνύουν την γευστική υπεροχή των ζύθων μας. Μας τοποθετούν ανάμεσα στους καλύτερους του Κόσμου. Οι διακρίσεις μας αφιερώνονται στους ανθρώπους που μας επιλέγουν τόσα χρόνια.»    

You may also like