ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΑΣ!

Οι εκλογές σχεδόν πέρασαν, έχουμε θερμοκρασίες που -τουλάχιστον τα πρωινά- θυμίζουν καλοκαίρι, αλλά το βραδάκι χρειαζόμαστε ένα πουλοβεράκι. Σιγά-σιγά θα αισθανθούμε ότι είμαστε στα μέσα του φθινοπώρου!

Ένας νέος μήνας είναι εδώ και εμείς είμαστε έτοιμοι να τον οργανώσουμε και να εκμεταλλευτούμε κάθε ώρα του! Ελέγξτε το ημερολόγιο και σχεδιάστε τον Οκτώβρη! Έχει μία αργία, που μοιράζει τη ρουτίνα της εβδομάδας, έχει  αρκετές ονομαστικές γιορτές και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα!

Κατεβάστε τα χειμερινά και ξεκινήστε την οργάνωση της ντουλάπας σας! Η αλλαγή της εποχής είναι η καλύτερη στιγμή για να βρείτε τι είναι εκείνο που σας λείπει και ακόμα καλύτερα να κάνετε νέους συνδυασμούς με τα παλιά σας ρούχα ή να ανακαλύψετε άλλα που ούτε που θυμόμαστε ότι υπάρχουν! Αν πάλι χρειάζεστε ένα κίνητρο; Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να αγοράσει καινούρια ρούχα μέχρι να ολοκληρώσετε το έργο του ξεκαθαρίσματος και της τακτοποίησης!

Ένα άλλο κεφάλαιο του φθινόπωρου είναι ο καθαρισμός του σπιτιού με την αλλαγή της εποχής! Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για το πλύσιμο των παραθύρων, των τοίχων, επίσης τα πατώματα και τα κουφώματα θέλουν την μεγαλύτερη προσπάθεια πριν το στρώσιμο των χαλιών. Μην περιμένετε μέχρι να κρυώσει πολύ ο καιρός.
Πότε δεν είναι νωρίς για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα! Για αυτό μπορείτε από τώρα να αρχίσετε να αγοράζετε ότι νομίζετε ότι θα ήταν ιδανικό σαν δώρο Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας! Κάντε μία λίστα με τα ονόματα και έτσι το πιο πιθανό είναι ότι φτάνοντας στις γιορτές θα έχετε ήδη κάνει τα ψώνια σας, χωρίς κανένα άγχος και χωρίς να τρέχετε την τελευταία στιγμή! Εμείς το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι «Καλή διασκέδαση» με την ανταλλαγή των δώρων σας !!

Λίστες , λίστες , λίστες, αν είσαστε σαν εμένα και αγαπάτε τις λίστες αλλά νιώθετε ότι χρειάζεστε βοήθεια μπορείτε άνετα να τη βρείτε με ένα κλικ στο ListPlanIt.com. Θα λατρέψετε το συγκεκριμένο site γιατί θα βρείτε εκατοντάδες εκτυπώσιμες λίστες για να βάλετε τη ζωή σας σε πρόγραμμα!

Μη χάνετε καθόλου χρόνο, ο Οκτώβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για ανασυγκρότηση και οργάνωση! Τα φύλλα πέφτουν, η διάθεση μας πρέπει να ανεβαίνει και να ετοιμαζόμαστε για να περάσουμε έναν υπέροχο χειμώνα!

Υπέροχο φθινόπωρο, σας εύχομαι!!

Featured image: unsplash.com/@miracleday

You may also like