Perfume of the week: Idôle Now

Το 2019, η Lancôme αφιέρωσε ένα γυναικείο άρωμα σε μια νέα γενιά γυναικών που αλλάζουν τους κανόνες της ενδυνάμωσης. Φιλόδοξες αλλά γενναιόδωρες, δυναμικές αλλά συμπεριληπτικές, μοιράζονται την ιστορία τους, επαναπροσδιορίζοντας το νόημα της αυτοπραγμάτωσης, για να ενδυναμώσουν άλλες γυναίκες και να της παροτρύνουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με τους δικούς τους όρους. Στην πάροδο των ετών, αυτή η συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα αποτελεί σταθερή πηγή έμπνευσης για το Idôle, μετατρέποντάς το στο άρωμα ενός αύριο που χτίζεται ημέρα με την ημέρα.

Το 2023, η επιθυμία για έναν νέο κόσμο είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Τώρα, είναι η ιδανική στιγμή να ενταχθείτε στο κίνημα. Με το νέο άρωμα Idôle Now, η Lancôme υποστηρίζει μια υπεύθυνη αρωματοποιία, ενώ παράλληλα ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες της κοινότητας Idôle. Εμπνευσμένο από ένα πιο λαμπρό αύριο, το Idôle Now εκφράζει μέσα από το άρωμα και την καμπάνια του την ξεσηκωτική παρόρμηση της ένταξης στο ασταμάτητο κίνημα μιας ομάδας γυναικών που ενώνουν τις δυνάμεις τους και απελευθερώνουν την ισχύ τους.

Μια εξαιρετική καμπάνια

Απευθυνόμενη ανεξαιρέτως σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως, η Lancôme αποκαλύπτει μια απόλυτα γυναικεία καμπάνια που παρουσιάζει την Zendaya όπως ποτέ μέχρι σήμερα: πιο ατίθαση, πιο τολμηρή, η ambassador του Idôle δείχνει πιο δυνατή από ποτέ. Έχοντας επιτύχει το πλήρες δυναμικό της, η ισχυρή μούσα του Οίκου ενσαρκώνει στην εντέλεια το μοντέρνο πνεύμα του Idôle: είναι επιτυχημένη, δυνατή και έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο.

Η πολυβραβευμένη σκηνοθέτρια Jessy Moussalem δημιούργησε ένα ισχυρό βίντεο που απαθανατίζει μια παθιασμένη και ποιητική αποστολή. Αποδεικνύοντας το ταλέντο της να ξυπνά αυθεντικά συναισθήματα και μια αίσθηση έντονης ενέργειας, αποτυπώνει μέσα από αυτή την αξέχαστη καμπάνια κάτι που είναι αδύνατον να αποτυπωθεί. Το σημείο καμπής. Τη στιγμή που τα ιδεώδη πυροδοτούν τη δράση. Στο απόγειό της, η Zendaya πρωτοστατεί πλέον σε ένα κίνημα που είναι μεγαλύτερο από εκείνη. Την υπερβαίνει. Είναι αυτός ο αόρατος δεσμός που ενώνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, παροτρύνοντάς τις να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Στην αρχή είναι μόνη, έπειτα εμφανίζονται 3 γυναίκες που έρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις, διαφορετικά τοπία, έχουν διαφορετικά όνειρα, αλλά την ίδια αποφασιστικότητα, απηχώντας την επίδραση του Idôle σε όλο τον κόσμο, πέρα από κοινότητες. Αποπνέοντας την κατακτητική διάθεση των Αμαζόνων, αυτές οι γυναίκες είναι αγωνίστριες. Ατενίζοντας μαζί τον ορίζοντα, προσδοκώντας το ίδιο αύριο, αυτές οι γυναίκες ενσαρκώνουν την ασταμάτητη αλλαγή που είναι αποφασισμένες να φέρουν στον κόσμο οι Idôles. Ξεκινώντας από τούτη τη στιγμή: εδώ και τώρα.

Ένα νέο σύμβολο που σε παροτρύνει να αδράξεις την ημέρα

Εμπνευσμένο από το φως μιας νέας αυγής, το Idôle Now περιέχεται σε ένα νέο μπουκάλι με παλλόμενη αισθητική, βαμμένο με τα ζεστά χρώματα μιας ατρόμητης ανατολής. Κάθε μέρα που ξημερώνει, γεννιέται μια νέα ευκαιρία να ενταχθείς στο κίνημα. Αποτυπώνοντας με απτό τρόπο αυτό το όραμα, το εμβληματικό μπουκάλι ντύνεται με νέα ντεγκραντέ λάκα που γίνεται πιο έντονη από πάνω προς τα κάτω, απαλλάσσεται από τα μεταλλικά πλαίσια και εξοπλίζεται με νέο πώμα. Υιοθετώντας το ντεγκραντέ χρώμα του μπουκαλιού, η εξωτερική συσκευασία έχει διακοσμηθεί με ένα νέο, εγχάρακτο σύνθημα που σε καλεί να αναλάβεις δράση για αυτά στα οποία πραγματικά πιστεύεις. Περισσότερο από ποτέ, το μπουκάλι του Idôle ορθώνει το ανάστημά του ως σύμβολο ενδυνάμωσης. Για το Idôle Now, εκπέμπει το φως και την ελπίδα ενός πιο λαμπρού αύριο που ξεκινά εδώ και τώρα, στα χέρια κάθε γυναίκας ανεξαιρέτως.

Το λουλουδάτο άρωμα του αύριο: εμπνευσμένο από τη φύση, ενισχυμένο από την επιστήμη

Το Idôle Now είναι ο αρωματικός συνδετικός κρίκος των γυναικών που ενσαρκώνουν την αλλαγή. Ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη σύγχρονη αρωματοποιία, προσθέτει νέες πτυχές στην παλέτα του αρωματοποιού και τις σκηνοθετεί σε ένα ισχυρό, αμετανόητο άρωμα. Εμπνευσμένο από ένα πρωτοποριακό όραμα και φέροντας την υπογραφή των τριών αρωματοποιών που συνέθεσαν το αρχικό eau de parfum, των Shyamala Maisondieu (Givaudan), Nadège le Garlantezec (Givaudan) & Adriana Medina (Givaudan), το Idôle Now αποτυπώνει την απόλυτη συμβίωση μεταξύ φυσικών συστατικών υψηλής ποιότητας και επιστήμης που γεννά πιο τολμηρά και πιο πλούσια αρώματα. Παρουσιάζοντας μια νέα προσέγγιση του λουλουδάτου χαρακτήρα του αρχικού Idôle, αυτή η νέα παραλλαγή είναι πιο πλούσια, πιο τολμηρή και πιο υπεύθυνη από ποτέ, χάρη σε τρία εμβληματικά, επιστημονικά επαυξημένα συστατικά.

Το νέο κεφάλαιο μιας συλλογικής γυναικείας περιπέτειας

 Από το 2019, όταν λανσαρίστηκε το πρώτο eau de parfum, το Idôle αποτελεί μια συλλογική, γυναικεία δημιουργική περιπέτεια. Κάθε άρωμα αυτής της ιστορίας γεννήθηκε από τη συνεργασία τριών ταλαντούχων αρωματοποιών. Τριών γυναικών από τρεις διαφορετικές ηπείρους. Τριών ταλέντων, τριών διαφορετικών προσωπικοτήτων που συνέβαλαν, καθεμία με τον δικό της τρόπο, σε ένα μοναδικό άρωμα: της Shyamala Maisondieu, η οποία έχει καταγωγή από την Ινδία και τη Μαλαισία, της Adriana Medina, μιας Αμερικανίδας που γεννήθηκε στην Κολομβία, και της Nadège le Garlantezec, μιας αυθεντικής Παριζιάνας. Διαφορετικές, αλλά ταυτόχρονα, συμπληρωματικές, αυτές οι τρεις αρωματοποιοί συνέθεσαν το πρώτο καθαρό λουλουδάτο chypre άρωμα, παρουσιάζοντας το Idôle Eau de Parfum. Μετατρέποντας την ποικιλομορφία σε δύναμη, έκαναν το όραμά τους πραγματικότητα και δημιούργησαν ένα άρωμα που αποτελεί συνδετικό κρίκο των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Μαζί.

You may also like