ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ «ΕΡΧΟΝΤΑΙ» ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Είναι αυτά που ξεπερνούν την ομορφιά της επιφάνειας και ξεχωρίζουν για την εξαιρετική δεξιοτεχνία και τα μοναδικά τους σχέδια. Από τα προσεγμένα μενταγιόν μέχρι τα περίπλοκα σχεδιασμένα δαχτυλίδια με κρυφά μοτίβα, αυτά τα κοσμήματα αιχμαλωτίζουν για την γοητείας τους. Κάθε ένα είναι μια απόδειξη της καλλιτεχνίας και της δημιουργικότητας του σχεδιαστή, προσφέροντας μια ματιά σε έναν κόσμο όπου η φαντασία δεν γνωρίζει όρια.. Διαλέξαμε τέσσερα ιδιαίτερα σχέδια για εσάς.

Άννα – Μαρία Μαζαράκη

Είναι γνωστή για τη συγχώνευση παραδοσιακών ελληνικών μοτίβων με μοντέρνα σχέδια. Στη συλλογή της, συνεχίζει να αιχμαλωτίζει ζωντανούς πολύτιμους λίθους σε συνδυασμό με περίπλοκες λεπτομέρειες. Ένα ξεχωριστό κομμάτι είναι το “Easter Egg Pendant“, που διαθέτει μια εκπληκτική σειρά από πολύτιμους λίθους σε παστέλ χρώματα. Κάθε πολύτιμος λίθος αντιπροσωπεύει την ομορφιά της άνοιξης και της ανανέωσης, καθιστώντας τον ένα τέλειο αξεσουάρ για την περίοδο του Πάσχα.

Vilviridis

Η επωνυμία είναι από καιρό συνώνυμη της κομψότητας στον κόσμο του κοσμήματος. Εμπνέεται από τη χλιδή της βυζαντινής εποχής, ενσωματώνοντας περίπλοκα έργα φιλιγκράν και πλούσιους πολύτιμους λίθους. Το “Βυζαντινά μοτίβα στολισμένα σε αυγά”, διακοσμημένα με πολυτέλεια και διαχρονική ομορφιά, τα καθιστά αγαπημένη συλλογή ανάμεσα στους απαιτητικούς λάτρεις του κοσμήματος.

Zolotas

Είναι πρωτοπόρος στον ελληνικό σχεδιασμό κοσμημάτων και το brand συνεχίζει να διατηρεί την αριστείας του. Υποδέχεται την άνοιξη και το Πάσχα με τη σύγχρονη συλλογή αυγών κοσμημάτων «Cool Eggs» για να αποτελέσει εξαίρεση σε όποια γυναίκα το διαλέξει.

Treasurebox by Annita

Υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες! Και η Easter Collection, από το Treasurebox by Annita, έχει τα πιο φωτεινά και λαμπερά κοσμήματα για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας και δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Μαγικά χρώματα, φινέτσα και κοσμήματα που θα συνδυάσουμε με όλα σου τα looks, μας περιμένουν και -φυσικά- στις πιο φανταστικές τιμές.

Κάθε designer ζωντανεύει το μοναδικό του όραμα, κάνοντας τις συλλογές του πραγματικά εξαιρετικές.

You may also like