Τα Saturday LUNCH&PLAY επιστρέφουν στο St.George Lycabettus

κι απολαμβάνουμε σούπερ lunch με pasta και pizza ενώ τα μικρά μας μαθαίνουν και παίζουν με την Τέχνη.

Τα Athens Art Workshops  κάθε Σάββατο φέρνουν τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών στο χώρο της SGArt Gallery με τα διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα και τα εικαστικά δημιουργικά εργαστήρια.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, τα παιδιά καλλιεργούν τις δεξιότητες, τη φαντασία και τη δη-μιουργικότητά τους, που είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία της εξέλιξης της ανθρώπινης ζωής.

Τα εργαστήρια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και θα διαρκούν 2 ώρες και τα συντονίζουν η Νίνα Παναγοπούλου (Ζωγράφος)   και η Μίνη Ράδου (Παιδαγωγός-Μουσειοπαιδαγωγός)

Κόστος συμμετοχής: 14 ευρώ

Παράλληλα οι γονείς, θα μπορούν να απολαμβάνουν Pizza & Pasta party (μάθαμε ότι υπάρχει η La Suite pizza (για 2 άτομα)  με τρούφα και μαύρες ταλιατέλλες με αστακό)   με πλούσιο Salad Bar, το μοναδικό συντριβάνι σοκολάτας και μπουφέ με διάφορα γλυκά. Μην ξεχάστε να δοκιμάσετε τη μηλόπιτα!

Bonus: Προβολή παιδικής ταινίας & pop-corn κάθε Σάββατο 16:00 – 18:00 στο Screening Room με ελεύθερη είσοδο

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα workshops: Τρίτη έως Σάββατο 11:00 –14:00/ Tηλ.: 210 7290875  Email: [email protected]

«Τα παιδιά όσο χρειάζονται αγάπη, τροφή, καθαρό αέρα και παιχνίδι χρειάζονται και τέχνη, ιστορίες, ποιήματα και μουσική. Αυτή η λαχτάρα για δημιουργία υπάρχει σε πολλά παιδιά, και συχνά δεν ικανοποιείται ποτέ, διότι δεν έχει αφυπνισθεί ποτέ. »  Philip Pullman, Βρετανός συγγραφέας

You may also like