The Body Shop: Τα πιο αρωματικά advent Calendar έφτασαν!

Μετρήστε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα με τα υπέροχα νέα μας Advent Calendars, που και φέτος επιστρέφουν με μοναδικές εκπλήξεις περιποίησης, μέσα από μια ευφάνταστη pop-up σχεδίαση. Αντλώντας έμπνευση από τους πολύτιμους συνεργάτες μας και την ανιδιοτελή  προσφορά τους στο πλαίσιο του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες… Κάθε ένα από τα τρία μοναδικά νέα Advent Calendars είναι μια γιορτή για τις γυναίκε. Για αυτές που με την συνεισφορά και την ακούραστη εργασία τους βοηθούν στην παραγωγή των ωφέλιμων για την επιδερμίδα συστατικών.

Υποδεχθείτε με χαρά κάθε μία έκπληξη φροντίδας για κάθε μία μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα με τα Box of WishesBox of Wonders, ή Box of Wishes & Wonders της The Body Shop.

Box of Wishes Advent Calendar

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινάει με τον πιο χαρούμενο τρόπο. Νιώστε τη χαρά και γλυκιά ανυπομονησία και μετρήστε αντίστροφα τις ημέρες έως την Παραμονή των Χριστουγέννων, ανοίγοντας τις 24 μικρές εκπλήξεις περιποίησης, που θα βρείτε μέσα στο Box of Wishes Advent Calendar.

Με τη φαντασία σας θα μεταφερθείτε στον κόσμο των γυναικών, οι οποίες συνεργάζονται μαζί μας μέσω του Προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στο Chhattisgarh της Ινδίας... Και μάς προμηθεύουν με το υπέροχο έλαιο από σπόρους μάνγκο.

Tα νέα μας Advent Calendars είναι γεμάτα με υπέροχες mini εκπλήξεις περιποίησης και ιδέες για μικρές καθημερινές πράξεις αγάπης, που θα σας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές φροντίδας και περιποίησης για το σώμα σας μέχρι τα Χριστούγεννα …

Ανάμεσά τους, θα βρείτε μερικά από τα απίθανα αρωματικά Shower Creams μας… Ή το must-have και απόλυτα ενυδατικό Mango Body Butter, εμπλουτισμένο με έλαιο από σπόρους μάνγκο. Ενδεχομένως, να βρείτε και μία ή δύο από τις Sheet Masks μας, για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων.

Box of Wonders Big Advent Calendar

Το νέο μας Beauty Advent Calendar είναι μια ευφάνταστη pop-up κατασκευή, γεμάτη με υπέροχες εκπλήξεις περιποίησης. Θα σας ταξιδέψει με τη φαντασία σας στην Βόρειο Γκάνα της Αφρικής... Εκεί όπου οι γυναίκες, μέσω του Προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, παρασκευάζουν και μάς προμηθεύουν το εξαίσιο βούτυρο καριτέ.

Δεν θα θέλαμε να σας χαλάσουμε την έκπληξη από τόσο νωρίς, όμως θα βρείτε μερικά από τα Body Butter μας, εμπλουτισμένα με χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα. Προσφέρουν στην επιδερμίδα σας θρέψη και ενυδάτωση για 96 ώρες.  Ενδεχομένως, να βρείτε mini συσκευασίες από τη Himalayan Charcoal Mask με τη χαρακτηριστική, γαργαλιστική αίσθηση στην επιδερμίδα και την αναζωογονητική μάσκα προσώπου Nicaraguan Coffee. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε συμπεριλάβει και κάποιο Body Scrub… Για να νιώθετε την επιδερμίδα του σώματός σας ενυδατωμένη και μεταξένια για τις όλες τις ημέρες των γιορτών!

Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar

Το νέο μας Beauty Advent Calendar είναι μια ευφάνταστη pop-up κατασκευή. Νοητά θα σας μεταφέρει στον κόσμο των λεγόμενων «συλλεκτών απορριμμάτων» στο Bengaluru της Ινδίας. Μας προμηθεύουν με το ανακυκλωμένο πλαστικό που χρησιμοποιούμε στις συσκευασίες μας.

Το βέβαιο είναι ότι μέσα στο Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar μας έχουμε κρύψει για εσάς 25 πραγματικά τέλειες εκπλήξεις περιποίησης. Για να είμαστε ειλικρινείς, προσθέσαμε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή, best-sellers και αγαπημένα μας προϊόντα σε κανονικό μέγεθος, για να δώσουμε σε αυτό το calendar πολυτελή αίγλη!

Ανάμεσά τους, ίσως βρείτε την πιο δημοφιλή Himalayan Charcoal Mask με τη χαρακτηριστική, γαργαλιστική αίσθηση στην επιδερμίδα και την ενυδατική μάσκα British Rose… Ή μπορεί να ανακαλύψετε τα Moringa Shampoo και Moringa Conditioner σε κανονικά μεγέθη.

Σε κάθε Advent Calendar θα βρείτε πληροφορίες για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της The Body Shop Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και τους προμηθευτές μας και για καθημερινές πράξεις αγάπης και καλοσύνης, που θα σάς εμπνεύσουν και θα σάς γεμίσουν χαρά, ώστε να τις μοιραστείτε με τους φίλους, την οικογένεια και την κοινότητά σας.

Επαναχρησιμοποιούμενα και πιο βιώσιμα

Και κάτι ακόμα: τα Advent Calendars είναι επαναχρησιμοποιούμενα και πιο βιώσιμα από ποτέ… Καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τις ετικέτες ως ευχετήριες κάρτες ή να μετατρέψετε τα υπέροχα συρταράκια των κουτιών σε ιδανικούς αποθηκευτικούς χώρους. 

Το πιο σπουδαίο είναι ότι τα Advent Calendars μας δεν φέρνουν χαρά μόνο σε εσάς και τους αγαπημένους σας… Αλλά εξασφαλίζουν αξιοπρεπή οικονομική στήριξη, μέσω δίκαιων ευκαιριών και ενός σταθερού εισοδήματος, στους συνεργάτες μας στην Ινδία.

You may also like