«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ: ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΒΑΝΤΟΡ ΝΤΑΛΙ»  ΣΤΗ KAPOPOULOS FINE ARTS

Μια πολύ δημιουργική συνάντηση ανάμεσα στον Θεόδωρο Πανταλέοντα και τον Σλαβαντόρ Νταλί πραγματοποιείται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην οδό Σκουφά 5 στο Κολωνάκι. Τα εγκαίνια της έκθεσης που σηματοδότησαν και τον ονειρικό διάλογο ανάμεσα στους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες του διεθνούς και ελληνικού σουρεαλισμού έγιναν με πολύ μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Έλληνα καλλιτέχνη. Το παρόν έδωσαν πολλοί φιλότεχνοι που θαύμασαν από κοντά τα έργα τους.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο επιμελητής της έκθεσης Μάνος Στεφανίδης μίλησε για αυτή την εικαστική συνύπαρξη και παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα των εκδόσεων Καστανιώτη με τίτλο «Θεόδωρος Πανταλέων, 60 χρόνια ζωγραφική». Παράλληλα ο ειδικός στο έργο του Νταλί Μάσιμο Μαρτίνα μίλησε για τον κορυφαίο σουρεαλιστή και παρουσίασε τα γλυπτά του, που παρουσιάζονται στην έκθεση.


Το κοινό υποδέχτηκε η οικογένεια Καποπούλου, ο ιδρυτής Βαγγέλης Καπόπουλος με τη σύζυγό του Μαρίνα και τα δύο παιδιά τους Γρηγόρη και Νίκη. Ο Θεόδωρος Πανταλέων σε πολύ καλή διάθεση, υπέγραψε το λεύκωμα και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους για τη νέα αυτή σειρά έργων του που παρουσιάζει στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, με την οποία διατηρεί συνεργασία εδώ και δεκαετίες.Η έκθεση διαρκεί ως τις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 17:30.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 20:30.
Σκουφά 5, Κολωνάκι, Αθήνα, 10673
Ε: [email protected], T: 210 3637652
Web: www.kapopoulosfinearts.com

Photo credits: Papadakis press

You may also like