Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Επιστρέφοντας στη βάση μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, τι καλύτερο να επιστρέψουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες με τον πιο δυναμικό τρόπο. Αυτή την εβδομάδα μη χάσεις την ταινία ‘’Greenland: Το τελευταίο καταφύγιο’’ με πρωταγωνιστή τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Άραγε θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένεια του; Επίσης η ταινία ‘’Μουλάν’’ είναι εδώ για να μάθεις από την αρχή την επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας. Τι λέτε, είστε έτοιμοι;

Greenland: Το τελευταίο καταφύγιο (Greenland)

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία: Ric Roman Waugh

Ένας κομήτης απειλεί την Γη με αφανισμό. Ο Tζον θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει την γυναίκα και τον μικρό του γιο. Στόχος τους, να βρεθούν όλοι μαζί σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Καθώς η ώρα μηδέν για τη σύγκρουση πλησιάζει, η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια που την κρατούν μακριά από την σωτηρία.

(Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd).

Μουλάν (Mulan)

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Σκηνοθεσία: Niki Caro

H ΜΟΥΛΑΝ αφηγείται την επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας. Πρόκειται για μια νεαρή, ατρόμητη γυναίκα που ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της. Σκοπός της, να γίνει η πιο διάσημη μαχήτρια που γνώρισε ποτέ η Κίνα.

Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.

(Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like