ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ NIVEA SUN

Οι ανανεωμένες αντηλιακές σειρές NIVEA SUN Kids και Babies&Kids, προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές κάτω από τον ήλιο!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του παιχνιδιού και της ανεμελιάς. Καλοκαίρι σημαίνει οικογενειακές βόλτες στον ήλιο, παγωτό χωνάκι στην πλατεία και βέβαια παιχνίδι στην άμμο! Γι’ αυτό και η αντηλιακή φροντίδα των παιδιών σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση είναι πολύ σημαντική, καθώς εξασφαλίζει την προστασία της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Απαραίτητη είναι η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού με βάση την ηλικία του παιδιού, καθώςοι ανάγκες προστασίας στα μωρά διαφέρουν από αυτές παιδιών μεγαλύτερης ηλικίας, διότι οι μηχανισμοί αυτοπροστασίας της βρεφικής επιδερμίδας δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί πλήρως.

Η NIVEA αντιπροσωπεύει για πάνω από 100 χρόνια τη φροντίδα της επιδερμίδας και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των μωρών, των παιδιών και των νέων γονιών. Οι ειδικοί της επιδερμίδας της NIVEA SUN αναπτύσσουν προϊόντα αντηλιακής φροντίδας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της διαφορετικής βιολογίας της επιδερμίδας ανάλογα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής. Παράλληλα, η NIVEA φροντίζει και το περιβάλλον αφού οι συνθέσεις των παιδικών αντηλιακών NIVEA SUN Kids και NIVEA SUN Babies & Kids, είναι σε μεγάλο ποσοστό βιοδιασπώμενες, σεβόμενες το θαλάσσιο οικοσύστημα,καθώς δεν περιέχουν τα UV φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene και είναι χωρίς Μικροπλαστικά.

Οι σειρές NIVEA SUN Kids και NIVEA SUN Babies&Kids έχουν πλέον ανανεωμένες συνθέσεις, νέα εικόνα και νέες συσκευασίες! Ανακαλύψτε τις ανανεωμένες σειρές NIVEA SUN για μωρά και παιδιά:

NIVEA SUN KIDS

Κατάλληλα για την επιδερμίδα παιδιών άνω των 3 ετών

Εστιάζουν στην άμεση προστασία της επιδερμίδας των παιδιών από τις UVA και UVB ακτινοβολίες, τα εγκαύματα  και τις μακροπρόθεσμες βλάβες της επιδερμίδας. Οι ενυδατικές συνθέσεις με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη, προστατεύουν την επιδερμίδα τους από την αφυδάτωση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο νερό.

 • Ενισχύουν το προστατευτικό φράγμα της ίδιας της επιδερμίδας, ενώ προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί
 • Προσφέρουν αντηλιακή προστασία που βοηθά στη μείωση του ρίσκου των αλλεργιών που προκαλούνται από τον ήλιο.
 • Είναι διαθέσιμα σε συσκευασίες που διευκολύνουν τη χρήση:
  • NIVEA SUN KIDS PROTECT&CARE σε συσκευασία trigger spray των 270ml
  • NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE LOTION με SPF 50+ σε μπουκάλι των 200ml
   NIVEA SUN KIDS ROLL-ON των 50ml
NIVEA SUN BABIES & KIDS

Για την ευαίσθητη Παιδική και Βρεφική Επιδερμίδα μωρών άνω των 6 μηνών

Προσφέρουν 5 σε 1 οφέλη για πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Οι απαλές και αδιάβροχές συνθέσεις  τους είναι εμπλουτισμένες με βιολογικό χαμομήλι, φροντίζοντας μέχρι και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, η οποία είναι επιρρεπής σε ερεθισμούς.

 • Αξιόπιστη αντηλιακή προστασία που βοηθά στη μείωση του ρίσκου των αλλεργιών που προκαλούνται από τον ήλιο.
 • Οι συνθέσεις τους απορροφούνται εύκολα και είναι χωρίς άρωμα
 • Είναι διαθέσιμα σε συσκευασίες που διευκολύνουν τη χρήση:
 1. NIVEA SUN BABIES & KIDS SENSITIVE PROTECT LOTION με SPF 50+ σε συσκευασία trigger spray 270ml
  1. NIVEA SUN BABIES & KIDS SENSITIVE PROTECT LOTION με SPF 50+ σε μπουκάλι των 200ml
  1. NIVEA SUN BABIES & KIDS SENSITIVE PROTECT LOTION με SPF 50+ σ

Επισκεφθείτε τη σελίδα youtube.com/niveagreece και μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια στην παραλία! Για να έχουμε ένα ξέγνοιαστο και ασφαλές καλοκαίρι!

#NIVEAGreece #NIVEASUNKids #NIVEASUNBabiesandKids

Featured image: unsplash.com/@fin777

You may also like