Απομακρύνουμε τα μαύρα στίγματα με αυτές τις μάσκες

Τα μαύρα στίγματα είναι ένα από τα πιο απογοητευτικά (και επίμονα) προβλήματα του δέρματος, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ένας κοινός (και αποτελεσματικός) τρόπος για να διαχειριστούμε αυτό το πρόβλημα, είναι οι ταινίες για τους πόρους, αλλά δυστυχώς, αυτές προσφέρουν μόνο προσωρινή ανακούφιση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διαχειριστούμε μακροπρόθεσμα, αυτά τα σκοτεινά σημεία, είναι ένα κατάλληλο για την περίπτωση skincare και η πιστή εφαρμογή του. Η απολέπιση καθώς και η εφαρμογή μάσκας, είναι κάτι που πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά, προκειμένου να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και όσον αφορά τις μάσκες, έχουμε να σας προτείνουμε μερικές πολύ καλές επιλογές που θα κάνουν την διαφορά στο πρόσωπό σας.

 

  1. Δροσερή, αρωματική μάσκα που απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα και αφαιρεί τους ρύπους από την επιδερμίδα με το μοναδικό μας μίγμα από άργιλο. Ο αγγλικός άργιλος καολίνης και ο μπεντονίτης απορροφούν τους ρύπους από το δέρμα. Καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει και τονώνει. Προορίζεται για όλους τους τύπους δέρματος.

 

  1. Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό που “δεσμεύει” τη σκόνη και τα νεκρά κύτταρα τα οποία ενοχοποιούνται για τους διευρυμένους πόρους και τη θαμπάδα στο πρόσωπο. Η λευκή άργιλος από τον Αμαζόνιο σε συνδυασμό με σπάνια συστατικά από το νησί Marajo αποτοξινώνουν και εξυγιαίνουν την επιδερμίδα ενώ η Aloe Vera και η βρώμη, την καταπραύνουν και την απαλύνουν.

 

  1. Απαλή και πλούσια μάσκα για αποτοξίνωση και καθαρισμό. Η 1η μάσκα που συνδυάζει δυο τύπους λευκής αργίλου με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, αποσυμφορεί τους πόρους και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντας την απολαυστικά απαλή. Για γυναίκες που τις απασχολούν οι διεσταλμένοι, φραγμένοι πόροι καθώς και η λιπαρή επιδερμίδα.

 

  1. Μάσκα Καθαρισμού των Πόρων και Ρύθμισης του Σμήγματος κατά της γυαλάδας. Η μάσκα Effaclar με ήπιο άργιλο αφαιρεί το πλεονάζον σμήγμα και τους ρύπους, ακόμα και τους μη ορατούς (σκόνη, μικροσωματίδια ρύπανσης) και ρυθμίζει τη γυαλάδα. Οι πόροι καθαρίζουν. Η επιδερμίδα καταπραΰνεται, ενώ παραμένει ματ και λιγότερο λιπαρή για περισσότερο χρόνο.
  1. Μάσκα 3 λεπτών, πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, με άργιλο που καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, μειώνει τους ορατούς πόρους και διώχνει τη θαμπάδα. Η υφή της θυμίζει αέρινη mousse που απομακρύνει τέλεια το σμήγμα και τους ρύπους από τους πόρους, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Η αντιοξειδωτική ασταξανθίνη καταπολεμά τη θαμπάδα ενώ η άργιλος Ghassoul απορροφά τη λιπαρότητα. Η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο υγιής, φωτεινή, ομοιόμορφη και ματ.

 

  1. Καθαρισμός 3 σε 1 με ενεργό άνθρακα, κατά των ατελειών. Μπορεί να το χρησιμοποιήσετε ως: 1. Πλύσιμο: για καθαρισμό της επιδερμίδας και καταπολέμηση του σμήγματος για προστασία από τις ατέλειες πριν εμφανιστούν. 2. Scrub: για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. 3. Μάσκα: για εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας

You may also like