Ατμοσφαιρική κρουαζιέρα στην κόλαση, με τους Tiger Lillies @Badminton Theater

aaΈνα ακυβέρνητο πλοίο με νεκροζώντανο πλήρωμα. Πάγοι της Αρκτικής και φλογισμένοι τροπικοί. Γοργόνες, μέδουσες και αλλόκοτα θαλάσσια τέρατα. Κι ένας καταραμένος ναυτικός, που γύρισε από την κόλαση για να αφηγηθεί την ιστορία του. Καλωσήρθατε στo «Rime of the Ancient Mariner», τη νέα δημιουργία των αγαπημένων Tiger Lillies.

Η παράσταση σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Tiger Lillies στο Badminton, μετά από τον καλλιτεχνικό θρίαμβο του Tiger Lillies Freakshow (2009). Το Freakshow, που αποτελούσε παραγωγή του Badminton για τον εορτασμό των 20 χρόνων του αγαπημένου συγκροτήματος, είχε πρωτοπαρουσιαστεί στην Αθήνα και στη συνέχεια ταξίδεψε με μεγάλη επιτυχία σ’ όλον τον κόσμο.

Το Rime of the Ancient Mariner αποτελεί μια επικών προδιαγραφών διασκευή του ομώνυμου, κλασικού ποιήματος του Samuel Coleridge. Με αφετηρία το ποίημα, το εκκεντρικό λονδρέζικο τρίο στήνει ένα ακαταμάχητα μακάβριο και ατμοσφαιρικό θέαμα, που συνδυάζει τον εμβληματικό avantgarde/gypsypunk/cabaret ήχο του με εντυπωσιακά animation και οπτικά εφέ, τα οποία επιμελήθηκε ο καλιφορνέζος φωτογράφος και εικαστικός καλλιτέχνης Mark Holthusen.

Θέατρο Badminton, Άλσος Στρατού, Γουδή
9 και 10 Ιανουαρίου στις 20.30 και 11 Ιανουαρίου στις 19.00
Τιμές εισιτηρίων: Από 14 έως 36 ευρώ
Προπώληση: www.viva.gr

You may also like