Γυμνάζομαι στο σπίτι… τι φοράμε;

Με την όλη ατμόσφαιρα να προκαλεί αν μη τι άλλο αναστάτωση, πολλοί είμαστε εμείς που βρίσκουμε διέξοδο στη σωματική άσκηση. Άλλωστε όλοι μας γνωρίζουμε πως η γυμναστική απελευθερώνει στον οργανισμό πολύτιμες ενδορφίνες και ντοπαμίνη που μας πρσφέρουν ένα συναίσθημα ηρεμίας κι αισιοδοξίας – και οι δύο απολύτως απαραίτητες! Γι’ αυτό και τώρα που #ΜένουμεΣπίτι , δε χαλάμε την αγαπημένη μας συνήθεια, αλλά μένουμε πιστές και μάλιστα με στυλ! Αυτή τη βδομάδα extra κίνητρο μας δίνει η ανοιξιάτικη sportswear συλλογή της Oysho και την τιμούμε με online αγορές!

Η νέα συλλογή sportswear της Oysho μας φέρνει υπέροχα κολάν με τεχνολογία συμπίεσης για καλύτερη στήριξη ακόμη κι όταν κάνουμε το HIIT session μας. Και βέβαια μπορούμε να βρούμε το κομμάτι που αντιπροσωπεύει το στυλ μας περισσότερο!

              

               Τα tops που θα χρησιμοποιήσουμε για την προπόνησή μας πρέπει πρωτίστως να είναι άνετα και να επιτρέπουν στο δέρμα μας να αναπνέει. Μία καλή πρόταση είναι ένα laser cut τοπ….. ή ένα Tee μ’ένα λογότυπο που θα μας προσφέρει extra motivation!

              

               Για τις φίλες που δεν προσπερνούν ποτέ τις ασκήσεις της yogaκαι του pilates, ένα κομψό tanktop με ανοίγματα στην πλάτη είναι μία εξαιρετική και κομψή επιλογή…

              

               … αλλά και αυτά τα indoors παπουτσάκια/πατουσάκια για αυτές τις δύο επιλογές θα προσφέρουν το απαραίτητο σταθερό κράτημα στα πέλματα προς αποφυγήν μικροτραυματισμών!

              

               Αν αποφασίσετε να βγείτε για μία σύντομη βόλτα για τρέξιμο (φυσικά πάντα σε συμμόρφωση με τις τελευταίες οδηγίες)… ζακέτα να πάρετε! Όχι, δε γράφει το κείμενο η μαμά σας, απλά η συγκεκριμένη ζακέτα είναι ιδανική για outdoors προπόνηση όσο ακόμη ο καιρός “παίζει” με την υπομονή μας – Μάρτης γαρ!

              

                    Η Oysho έχει προσθέσει στην αθλητική της γκάμα και υπέροχα running sneakers, κατάλληλα σχεδιασμένα για να προστατεύεται το πόδι μας κατά την άσκηση – είτε αυτή είναι για τρέξιμο έξω είτε για πιο έντονη δραστηριότητα μέσα στο σπίτι όπου είναι απαραίτητο τα παπούτσια να απορροφούν τους εκάστοτε κραδασμούς.

              

               Φυσικά σε κάθε περίπτωση θέλουμε να έχουμε την αγαπημένη μας μουσική διαθέσιμη! Για το σπίτι τα αγαπημένα μας Creative Labs μας εξοπλίζουν με τα υπέροχα Pebble speakers…

              

               … ενώ για το jogging μας τα ασύρματα ακουστικά Outlier Air προσφέρουν άνετη και σαφώς μελωδική εμπειρία!

              

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, #StayHome and #StayHealthy !

You may also like