Δουλεύεις από το σπίτι; Μεταμόρφωσε το γραφείο σου με έξυπνα διακοσμητικά tips

Αν ανήκεις στους ανθρώπους που πριν λίγες εβδομάδες πήγαινες κανονικά στο γραφείο για δουλειά και τώρα εργάζεσαιαπό το σπίτι, τότε έχουμε να σου προτείνουμε το εξής:  Μεταμόρφωσε το γραφείο σου ή φτιάξε ένα αν δεν έχεις. Το να δουλεύουμε σε ένα όμορφο περιβάλλον, μας κάνει πιο αποδοτικούς, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να δεις και να εφαρμόσεις τα διακοσμητικά tipsπου ακολουθούν.

  1. Δώσε χαρακτήρα στο γραφείο σου

Βρες όσα περισσότερα προσωπικά σου πράγματα μπορείς και τοποθέτησε τα στον τοίχο ή πάνω στο γραφείο σου. Το καλό είναι να νιώθεις οικεία με τον χώρο σου και να ξέρεις ότι εκεί κάθεσαι μόνο για δουλειά.

  • Πρόσθεσε πράσινο

Τα φυτά όσο και το πράσινο χρώμα έχουν την δύναμη να ηρεμούν τους ανθρώπους. Αν γενικά δεν σου αρέσει να βάζεις πολλά πράγματα στο γραφείο, τοποθέτησε λίγα από τα αγαπημένα σου φυτά. Θα δεις πόσο θα τα αγαπήσεις αλλά μην ξεχνάς να τα φροντίζεις.

  • Τοποθέτησε το γραφείο σου έτσι ώστε να κοιτάς έξω

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα βγαίνει το 8ωρο, αν το γραφείο σου κοιτάει συνέχεια σε ένα σκέτο τοίχο. Αν λοιπόν το γραφείο στο σπίτι σου κοιτάει τον τοίχο, μετακίνησε το στο πιο φωτεινό παράθυρο του σπιτιού. Εργασία και χαρά!

  • Μετάτρεψε το σαλόνι σε γραφείο

Αν δεν έχεις γραφείο στο σπίτι σου, μετέτρεψε την τραπεζαρία σε ένα μεγάλο γραφείο. Βγάλε από πάνω ότι περιττό έχει και δημιούργησε ένα χώρο που θα χαίρεσαι να δουλεύεις.

  • Φτιάξε μια γωνιά παρόμοια με αυτή της δουλειάς σου

Αν σου έχει λείψει το γραφείο σου, τότε φτιάξε μια γωνιά που σου το θυμίζει. Λογικό είναι σου έχει λείψει να πηγαίνεις στη δουλειά σου, αλλά για όλα υπάρχουν λύσεις.

  • Βάλε χρώμα

Αν πρέπει να δουλεύεις στο σπίτι, κάντο σωστά. Τοποθέτησε το γραφείο σου στο πιο φωτεινό και χρωματιστό τοίχο που έχεις ή πρόσθεσε διακοσμητικά σε έντονα χρώματα. Η αλήθεια είναι ότι θα χαίρεσαι να δουλεύεις με τόσα χρώματα γύρω!

Και καλή δουλειά σε όλους μας!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  WWW.PEXELS.COM/ credits main photo: @arnelhasanovic (unsplash)

You may also like