Οι τολμηρές προτάσεις του Peter Phillips

Ο Peter Phillips ήρθε να μας εντυπωσιάσει ξανά με τις επιλογές του μακιγιάζ και τις ανανεωμένες τάσεις για την Άνοιξη -Καλοκαίρι 2020. Μια διπλή γραμμή eyeliner που επισημαίνεται με μια χρυσή αφή … Με έμπνευση από την  αρχαία Ελλάδα, ο Peter Philips φαντάστηκε ένα διακριτικό μακιγιάζ -αλλά αρκετά τολμηρό- για να ενισχύσει τις σιλουέτες των μοντέλων. Μας εξήγησε πως σχεδίασε μια διπλή γραμμή μαύρου eyeliner, όπως δύο μικρές φτερούγες που είναι διακριτικές αλλά πολύ γραφικές. Τοποθετημένες στη γωνία των ματιών, παίζουν μια αντίθεση, ενώ η ελαφρότητα τους είναι χρυσή…

Πώς πετυχαίνουμε αυτή την γραμμή eyeliner;

  • Για να πετύχετε αυτό το βλέμμα γυρνάμε τις βλεφαρίδες με το Dior Backstage Eyelash Curler και εφαρμόζουμε με την μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl σε 090 Over Noir, ακριβώς στις ρίζες των βλεφαρίδων. Έπειτα, τραβάμε στη γωνία των ματιών στο ανώτερο βλέφαρο, δύο μαύρες γραμμές με το Diorshow On Stage Liner στο 091 Ματ Μαύρο.
  •  Στη συνέχεια, γεμίζουμε το διάστημα μεταξύ αυτών των δύο μικρών πτερυγίων με τη χρυσή σκιά ματιών, καλύτερα εφαρμόζουμε υγρή, με την παλέτα ματιών Dior Backstage στο 001 Universal Neutral.
  •  Για να τελειώσουμε την εμφάνιση, σχεδιάζουμε τα φρύδια με το Brow Dioshow Pump ‘n’.
  • Βέβαια σημαντικό ρόλο έχει πάλι η επιδερμίδα. Το Foundation Dior Backstage Face & Body του οποίου η λεπτή υφή προσφέρει πολύ φυσικό αποτέλεσμα, συνδυάζει τις αποχρώσεις ανάλογα με τον τόνοκάθε επιδερμίδας.
  • Για την ολοκλήρωση του ancient Greek makeup τα χείλη παραμένουν φυσικά. Τους προετοιμάζουμε με το Dior Lip Sugar Scrub  001 και στη συνέχεια εφαρμόζουμε το Dior Lip Maximizer 001 Ροζ το οποίο μειώνει τη λάμψη.

Δεν ξέρω αν νοιώθετε σαν μια θέα με το καινούργιο look του Dior παρά τις δύσκολες ώρες που διανύουμε, όμως μπορούμε να κάνουμε άπειρα test μπροστά στον καθρέφτη μας αφού ξαφνικά έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο έγκλειστες… Η αλήθεια είναι πως μέχρι να φύγει ο ιός θα το έχουμε πετύχει! Μην σκάτε, όλο και περισσότερες ιδέες θα μας έρχονται από την παραμονή στο σπίτι…

You may also like