Εσείς τα μάθατε τα beauty news της Sephora;

Φθινόπωρο, καιρός αλλαγώ, ανανέωσης… τα έχουμε πει! Οπότε αυτό σημαίνει πως σίγουρα θα θέλουμε φέτος να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και στο μακιγιάζ μας! Γιατί, λοιπόν, να μην κάνουμε την αρχή θέτοντας νέες βάσεις με ουσιαστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο makeup μας; Τα καταστήματα Sephora μας περιμένουμε με ένα σωρό… καλούδια κι εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που μας ενθουσίασαν!

Έχουμε μάθει καλά πως χωρίς primer… δεν ξεκινάμε τίποτα! Κι επειδή η επιδερμίδα κάθε γυναίκας έχει διαφορετικές ανάγκες, η Fenty μας φέρνει την Pro Filt’r Primer Collection. Τρεις φόρμουλες (για λιπαρή, ξηρή και κανονική προς μικτή επιδερμίδα) βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα στα καταστήματα Sephora ώστε να προετοιμάζουμε κάθε φορά την επιδερμίδα μας για το μακιγιάζ μας παρέχοντάς της τη φροντίδα που της αξίζει!

Pro Filt’r Primer Collection

Το σωστό foundation είναι το Α και το Ω του μακιγιάζ μας (μετά το Primer!) και θέλουμε να συνδυάζει κάλυψη, διάρκεια και φυσικότητα. Αυτές τις ανάγκες μας αφουγκράζεται η Fenty και με το νέο Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation κυριολεκτικά… μας σώζει! Το foundation απευθύνεται σε κανονικές και ξηρές επιδερμίδες και ενυδατώνει φυσικά την επιδερμίδα χάρη στο έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και το υαλουρονικό νάτριο που περιέχει. Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και, παρ’ όλα αυτά, η ελαφριά του υφή δεν φράζει τους πόρους. Κυκλοφορεί σε πενήντα αποχρώσεις (no pun intended!) και τα Sephora σας περιμένουν για να αποκτήσετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα σ’ εσάς!

              

Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation

               Μένουμε στη Fenty κι ακολουθεί το πρώτο προϊόν του brand για τα φρύδια για να τα διατηρείτε σε κάθε στιγμή καλοσχηματισμένα. Το Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler έρχεται σε 14 αδιάβροχες αποχρώσεις κι η μύτη του προσφέρει ακριβείς κινήσεις ώστε να μη μουτζουρωθούμε ή να μην υποπέσουμε σε ατέλειες. Παράλληλα, το πλατύ βουρτσάκι του είναι σχεδιασμένο ώστε να το κρατάμε σταθερά ενόσω βουρτσίζουμε τα φρύδια μας και διορθώνουμε τυχόν μικροατέλειες αλλά και για να κάνουμε ένα πετυχημένο blending.

Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

               Last but not least από τη Fenty το highlighter είναι ίσως ένα από τα πιο βασικά προίόντα που αναδεικνύουν το makeup μας. Το νέο Match Stix Shimmer Skinstick βασίζεται σε μία ιριδίζουσα φόρμουλα σε μορφή κρέμα-προς-πούδρα κι όχι μόνο δίνει μία ιριδίζουσα νότα στην εμφάνισή μας αλλά λειτουργεί κι ως ρουζ. Fun fact: η μανγηντική τους συσκευασία μας επιτρέπει να το έχουμε στο νεσεσέρ μας μαζί με το Matte Skinstick αλλά και το πινέλο Portable Highlighter 140 για ακόμη καλύτερο blending. Εσείς ποια από τις πέντε αποχρώσεις θα διαλέξετε;

              

Match Stix Shimmer Skinstick

               Αν είστε από τις γυναίκες που θέλετε σε μία και μόνο παλέτα να έχετε πρόσβαση στις must have σκιές ματιών, η Anastasia Beverly Hills σας έχει τη λύση! Σε συνεργασία με την influencer Jackie Aina, το brand μας φέρνει μία υπέροχη παλέτα που θα μας “σώσει” στο μακιγιάζ που θα χρειαστούμε για κάθε περίσταση. Περιλαμβάνει 14 αποχρώσεις σε ματ αλλά και μεταλλικό φινίρισμα ώστε να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Επίσης, περιλαμβάνει ένα διπλό πινέλο κι έναν μεγάλο καθρέφτη, κάνοντας την εφαρμογή πανεύκολη ακόμη και για την πιο αρχάρια στο μακιγιάζ (εμένα και τα χέρια μου σκέφτονταν, να ξέρετε!) κι όλα αυτά σε μία κομψή συσκευασία με crocodile print που φέρει το logo της Jackie Aina.

              

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Palette

               Τέλος, η NARS μας θυμίζει πως… κανόνες στο μακιγιάζ δεν υπάρχουν. Ή έστω πως, αν υπάρχουν, είναι για να “σπάνε”! Το αποδεικνύει εδώ κι είκοσι πέντε χρόνια και φέτος το κάνει μέ τη νέα σειρά κραγιόν με εξήντα αποχρώσεις. Είτε θέλετε ένα matte αποτέλεσμα, είτε ιριδίζον, είτε κλασσικό σατινέ, η αγαπημένη σας απόχρωση ενυδατώνει τα χείλη και προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ανάλαφρη αίσθηση! (Α μπε μπα μπλομ…! – Μη μου δίνετε σημασία, κοιτάζω ποιο χρώμα θέλω!)

              

NARS The Lipstick Collection

               Ώρα να ελέγξουμε το νεσεσέρ μας και να δούμε τι του λείπει κι έπειτα επισκεπτόμαστε το κατάστημα Sephora που μας εξυπηρετεί για να δοκιμάσουμε οι ίδιες όλα αυτά τα καινοτόμα προϊόντα!

You may also like