Η Κιβωτός του Κόσμου δρα για τα παιδιά “Χωρίς Αντάλλαγμα” @Χυτήριο!

Κιβωτός του Κόσμου

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013: Εκδήλωση για την στήριξη του έργου της Κιβωτού του Κόσμου θα πραγματοποιήσει η Εθελοντική Δράση Κοινωνικού Χαρακτήρα «Χωρίς Αντάλλαγμα» σε συνεργασία με το Χυτήριο Θέατρο, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:00. Η δράση έχει ως στόχο τη συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τα 400 παιδιά που υποστηρίζονται από την Κιβωτό καθώς και για τις οικογένειες τους.

Σκοπός η μέγιστη δυνατή προσέλευση, πρωτίστως από παιδιά για να τους δείξουμε πόσο σημαντική είναι η έννοια της προσφοράς.
Σας περιμένουμε όλους – συμμετέχει πλήθος καλλιτεχνών, κλόουν, μάγοι!

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Αλκαίου Λένα, Ηρώ Σαϊα, Γιάννης Νικολάου, Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελλοπούλου, Μάρθα Μεναχέμ, Λυδία Σερβού, Χριστίνα Γκόλια, καθώς και το Rock Group “Virgina And The Woolf” για τους μικρούς μας φίλους. Σε όλα τα παιδιά Θα μοιραστούν γλυκίσματα και Πίτσες από την ION & την Pizza Fun αντίστοιχα, καθώς και δώρα κασετίνες με μολύβια από τα Δελφινάκια.

*Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 8/12 12:00.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

You may also like