Η Χριστουγεννιάτικη αισθητική της Laura Ashley

Υπάρχουν πολύ λίγα brand που κάνουν την γιορτινή περίοδο να αξίζει τόσο πολύ. Το να επιλέγεις δώρα δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά να εμπιστεύεσαι μια εταιρία που το κάνει τόσο καλά είναι αξιοθαύμαστο. Είναι μια εταιρία στην οποία μπορώ να βασιστώ και να μοιραστώ τα δώρα που επιλέγω για φίλους , συνεργάτες η συγγενείς με την πιο όμορφη παρουσία η το πιο ωραίο περιτύλιγμα. Θα θυμάστε τον Mr.Bean στο Love Actually με το περίφημο περιτύλιγμα, το θυμίζω γιατί πέρα από την ιεροτελεστία της στιγμής τις περισσότερες φορές είναι πιο εντυπωσιακό είναι το περιτύλιγμα παρά το ίδιο το δώρο. Η Laura Ashley με την εξαιρετική αισθητική της με βοηθάει να βρω τα κατάλληλα δώρα χωρίς κόπο και για όλα τα budgets!Δύο προτάσεις που θα χαρείτε για την φινέτσα τους..

  1. Η Laura Ashley Mini Indulgence Collection από την εμφάνιση της συσκευασίας σε κερδίζει αμέσως.Αν σου αρέσει το αγγλικό στυλ τότε η κλασσική σειρά English Garden θ ασε εμπνεύσει για πολυτέλεια στο κομψό κόσμο της Laura Ashley. Σε ένα πανέμορφο κουτί θα βρείτε μια σειρά σώματος που θα καλύψει τις καθημερινές ανάγκες σας η κάποιου δικού σας αν το κάνετε δώρο. Περιέχει ένα αφρόλουτρο, μια κρέμα σώματος, ένα λουλουδένιο bodymist και ένα θρεπτικό lipbalm.
  2. Έχουμε πει πως ο καιρός δυσκολεύετε φέτος και αντιστέκεται στο να μετατραπεί σε χειμώνας έτσι ώστε να ενισχύσουμε με πιο πλούσιες κρέμες . Γιατηνπεριποίησητων χεριών όμως έχω αντίθετη γνώμη αφού τα ταλαιπωρούμε αρκετά και χρειάζονται συνεχώς φροντίδα παντός καιρού. Στην Laura AshleyLuxury Hand Care Collection με το κλασσικό της άρωμα garden in bloom θα νιώσετε σε «καλά χέρια» αφού το  όμορφο κουτί της περιέχει   μια κρέμα ενυδάτωσης χεριών, ένα ειδικό balm για τα νύχια, μια θεραπεία επίσης νυχιών και ένα εργαλείο για να σπρώχνεται τα πετσάκια στα νύχια σας για να διατηρούνται σε όμορφη όψη

Η απλότητα και η floral αισθητική της Laura Ashley είναι all time classic  που είναι αναμφισβήτητα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να επιλέξω ένα έξυπνο δώρο!

You may also like