Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Ήρθε κι ο Δεκέμβρης κι από κρύο… καλά πάμε, φίλες μου! Οι θερμοκρασίες πλέον έπεσαν αισθητά κι αυτό σημαίνει πως πλέον πρέπει να βγαίνουμε προστατευμένες για τις υποχρεώσεις μας. Όμως το warm & fuzzy μπορεί να είναι και κομψό την ίδια στιγμή! Πώς; Ας το διαπιστώσουμε παρέα!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Νεφώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά της χώρας οι οποίες θα εξελιχθούν σε  τοπικές βροχές και στο Ιόνιο υπάρχει η πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παρουσιάζει εναλλαγές μεταξύ αραιών νεφώσεων και μερικής ηλιοφάνειας. Η μέση θεμροκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 7°C και 14°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μεταβλητοί εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα πατελόνια “καμπάνα” επιστρέφουν κι είναι πιο στυλάτα από ποτέ! Ξεχωρίζουμε το κόκκινο μάλλινο του Massimo Dutti και το συνδυάζουμε με ένα cozy φαρδύ πουλόβερ alpaca!

Με αυτά τα παντελόνια αναδεικνύονται ακόμη καλύτερα οι ψηλές μας μπότες, ειδικά αν έχουν το croc effect της χειμερινής συλλογής των Envie Shoes!

Envie Shoes!

Δίνουμε μερικες νότες λάμψης στο look μας με τα κοσμήματα του Kakuru και πιο συγκεκριμένα τη συλλογή Enosis!

Ένα βαθύ κόκκινο lip gloss μπορεί να μεταμορφώσει το απλό μακιγιάζ μας και θα δώσει μία extra “ζεστασιά” (aka υιοθετούμε ένα *hot hot HOT!* look) χάρη στη συλλογή Pure Envy της Estée Lauder που μας περιμένει να την ανακαλύψουμε στα καταστήματα Sephora!

Pure Envy / Estée Lauder

Το οποίο βεβαίως θα το βάλουμε στην πανέμορφη κι απόλυτα classy Massimo Dutti τσάντα ώμου μας σε περίπτωση που τα χείλια μας χρειαστούν φρεσκάρισμα! Τίποτα δε συγκρίνεται με τη ζεστή “αγκαλιά” ενός καλού παλτό, όπως το μάλλινο item του με τη ζώνη θα δώσει στην εμφάνισή μας μία αύρα άλλης εποχής!

Αν σας αρέσει ενώ περπατάτε στο δρόμο να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, μην τη χάνετε, αλλά απολαύστε τη με στυλ με τα ασύρματα ακουστικά Creative!

Creative

Όσο για τα μαλλιά σας; Αφήστε τα να πάρουν τη φυσική τους φόρμα μετά το στέγνωμα κι απλά… μεταφέρετε τη χωρίστρα τους στο πλάι!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

Hairstyle photo credits: Short And Curly Haircust

You may also like