Η 2η Σεζόν « Του Τιμωρού της Marvel» ξεκινάει το ταξίδι της στο Netflix

H πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν Του Τιμωρού της Marvel βρίσκει τον  Φράνκ Κάστλ να προσπαθεί να ξεπεράσει το παρελθόν του. Ωστόσο, μόλις έρχεται αντιμέτωπος με προβλήματα, ο Φρανκ αδυνατεί να αφήσει πίσω του τον παλιό του εαυτό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το να γυρίσει στην παλιά του ζωή με μια νέα αποστολή και έναν σύντροφο που ποτέ δε ζήτησε.

Περίληψη της δεύτερης σεζόν Του Τιμωρού της Marvel:

Ο πρώην πεζοναύτης Φράνκ Κάστλ (Τζον Μπέρνθαλ) ζει μια ήσυχη ζωή, ώσπου ξαφνικά εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας μίας νεαρής κοπέλας (Τζιόρτζια Γουίγκχαμ). Στην προσπάθεια του να ανακαλύψει το μυστήριο που την περιβάλλει και εκείνους που την καταδιώκουν για τις πληροφορίες που κατέχει, ο Κάστλ αρχίζει να κουβαλά έναν καινούργιο στόχο, καθώς νέοι και παλιοί εχθροί του τον αναγκάζουν να έρθει αντιμέτωπος με το εάν πρέπει να αποδεχθεί τo πεπρωμένο και τη ζωή του ως «Ο Τιμωρός».

Ο Στιβ Λάιτφουτ (Χάνιμπαλ) είναι ο showrunner, συγγραφέας και διευθυντής παραγωγής της σειράς. Το κάστ περιλαμβάνει επίσης τους Μπεν Μπάρνς (Μπίλι Ρούσο), Άμπερ Ρόουζ Ρέβα (Ντίνα Μαντάνι), Τζέισον Ρ. Μούρ (Κέρτις Χόιλ), Τζος Στούαρτ (Τζον Πέλγκριμ) και Φλοριάνα Λίμα (Δρ. Κρίστα Ντουμόντ).

You may also like