Η Beyoncé αποκάλυψε τον τρόπο που έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης (video)

Η Beyoncé είναι μία από τις βασίλισσες της διεθνούς pop σκηνής κι όταν εμφανίζεται στη σκηνή, τότε αυτή καταλήγει να «παίρνει φωτιά» από το μέγεθος του performance που δίνει η τραγουδίστρια. Η εκπληκτική της φωνή και η εντυπωσιακή φυσική της παρουσία συνέθεσαν εξ’αρχής το απόλυτο πακέτο για να μπορέσει να πετύχει στον χώρο της μουσικής.

Το 2017, έμεινε έγκυος με τα δίδυμα, Rumi και Suri, κι έτσι ακύρωσε τη συναυλία που ήταν να δώσει στην Coachella εκείνη τη χρονιά κι έπρεπε να περιμένει έναν χρόνο για να ξαναβρεθεί στο stageτου διάσημου φεστιβάλ. Σε αυτό το διάστημα, η Queen Bey ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και το οποίο αποκαλύπτει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της με το όνομα «22 daysNutrition»

«Είμαι πίσω στη σκηνή αφότου έχω γεννήσει δίδυμα. Ήμουν μία γυναίκα που ένιωθε ότι το σώμα της δεν ήταν δικό της»

Η σταρ έδωσε μεγάλη έμφαση στην υγιεινή διατροφή με φυτική βάση, σχεδόν αποκλείοντας επεξεργασμένα τρόφιμα. Όσο για το κομμάτι της γυμναστικής, χρησιμοποίησε τόσο το βάρος της όσο και βάρη. Το αποτέλεσμα; Το αξιοζήλευτο κορμί που έχτισε και μας το παρουσίασε στη σκηνή της Coachella.

You may also like