Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, ατελείωτα επαγγελματικά τηλεφωνήματα, streaming-μαραθωνίους και πολλά ξενύχτια…Με αποτέλεσμα η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών να κάνει «υπερωρίες».  Μελέτες της Estée Lauder, τώρα αποκαλύπτουν ότι η αύξηση των επαναλαμβανόμενων μικροκινήσεων, όπως το έντονο βλεφάρισμα που προκαλείται από τα ξενύχτια, μπορεί να επηρεάσει άμεσα τα επίπεδα κολλαγόνου και να επιταχύνει τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών.

Ήρθε όμως η ώρα για το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Multi-Recovery Complex. Με νέα Τεχνολογία Chronolux™ Power Signal για Ταχεία Ορατή Επανόρθωση και Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία 360° Mesh Matrix που προσφέρει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις μικροκινήσεις. Το νέο, αποκλειστικά-σχεδιασμένο, δροσερό-μεταλλικό απλικατέρ, χαρίζει δροσερή αίσθηση στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών, μειώνοντας τη θερμοκρασία της περιοχής έως 2°C. Με καθημερινή χρήση, πρωί και βράδυ, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή, απαλή και λεία αίσθηση, οι γραμμές κάτω από τα μάτια, στο πόδι της χήνας και στο μεσόφρυο φαίνονται μειωμένες ενώ το βλέμμα δείχνει πιο λαμπερό και αναζωογονημένο.

Νέα Επιστημονικά Δεδομένα: Μικροκινήσεις στην Επιδερμίδα Γύρω από την Περιοχή των Ματιών

Νέα έρευνα της Estée Lauder αποδεικνύει πως η φθορά που δημιουργείται από την αύξηση των καθημερινά επαναλαμβανόμενων μικροκινήσεων που οφείλονται στην έλλειψη ύπνου, μειώνει τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου και αυξάνει τους ερεθισμούς. Επιπλέον, η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι 40% πιο λεπτή σε σχέση με την επιδερμίδα του προσώπου. Είναι επίσης και μία από τις περιοχές όπου εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Γεγονός που καθιστά σημαντική την υποστήριξη της φυσικής επανόρθωσης και ανανέωσης του κολλαγόνου της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Βασικές τεχνολογίες & οφέλη

Ταχεία Ορατή Επανόρθωση

Η αποκλειστική Τεχνολογία Chronolux™ PowerSignal υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας τη νύχτα, με καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της ορατής επίδρασης των συσσωρευμένων μικροκινήσεων στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το νέο αυτό προϊόν μειώνει την όψη των ορατών σημαδιών γήρανσης στην περιοχή των ματιών συμπεριλαμβανομένων όλων των ρυτίδων έκφρασης … Όπως λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, πόδι της χήνας και μεσόφρυο…Και της έλλειψης σφριγηλότητας και των μαύρων κύκλων. Η σύνθεση επίσης προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία που βοηθά την επιδερμίδα να αντιστέκεται στη φθορά που προκαλείται από περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Δύναμη Νεανικής Αναγέννησης

Με Τεχνολογία Chronolux™ Power Signal, το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix ενισχύει τη φυσική Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης της επιδερμίδας. Προάγει την παραγωγή φρέσκων νέων κυττάρων και κολλαγόνου. Επίσης βελτιώνει την ελαστικότητα και επαναφορά της επιδερμίδας για πιο σφριγηλή αίσθηση στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Η επιδερμίδα ενδυναμώνεται με αυξημένα επίπεδα κολλαγόνου, ενώ χαρίζει πιο ‘γεμάτη’ και πιο νεανική όψη.

360° Ασπίδα Προστασίας

Η Τεχνολογία 360° Mesh Matrix αγκαλιάζει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών με ένα ανάλαφρο πλέγμα από ελαστικό-πολυμερές και μια σύνθεση από πολλαπλά, μοριακά βάρη Υαλουρονικού Οξέος δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας. Η λεπτή επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών ενδυναμώνεται. Αποκτά μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, καθώς αυξάνεται ο όγκος της έως και 20%.

Νέο αποκλειστικά-σχεδιασμεένο δροσερό-μεταλλικό applicator και τρόπος χρήσης

Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix τώρα περιλαμβάνει ένα νέο, αποκλειστικά-σχεδιασμένο απλικατέρ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ειδικά διαμορφωμένο για να αιχμαλωτίζει την ιδανική ποσότητα προϊόντος. Προσφέρει ευκολία και ακρίβεια στην εφαρμογή γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία, αυτό το δροσερό-μεταλλικό απλικατέρ χαρίζει άμεσα δροσιά στην επιδερμίδα μειώνοντας τη θερμοκρασία της έως και 2°C. Διατηρεί την αίσθηση δροσιάς έως και 5 λεπτά. Η χρήση του δροσερού-μεταλλικού απλικατέρ με την ισχυρή αυτή σύνθεση, βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας, μειώνει άμεσα τα πρηξίματα, ενισχύει τη φωτεινότητα και αναζωογονεί το κουρασμένο βλέμμα.

Μπορείτε να την εφαρμόσετε πρωί και βράδυ, με τη χρήση του δροσερού-μεταλλικού απλικατέρ, γλιστρώντας απαλά προς τα έξω και επάνω σε κυκλική φορά. Ξεκινείστε από την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια προς το κινητό βλέφαρο και το μεσόφρυο, και επαναλαμβάνετε. Ταμπονάρετε τυχόν εναπομείναν προϊόν με τον παράμεσο.

Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε άλλες ρυτίδες έκφρασης… Όπως στις γραμμές του μετώπου και στις ρινοπαρειακές αύλακες.


You may also like