Η Moët & Chandon αποκαλύπτει τη νέα συλλεκτική συλλογή Rose Treasured Ties

Do you need something else for celebrating St. Valentine’s Day?

Η εμφάνιση Treasured Ties της Moët & Chandon παντρεύει τη σαμπάνια Rosé Impérial με την κορδέλα-έμβλημα του Οίκου και χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο παρελθόν και στο σήμερα, γιορτάζοντας τους δεσμούς αγάπης, συνεργασίας και εορταστικής λάμψης που συνδέουν άρρηκτα τον Οίκο με τη μακρά του παράδοση γενναιοδωρίας και αυθεντικού savoir-fête.

Η Moët & Chandon Rosé Impérial φημίζεται για το ζωηρό χρώμα της, την έντονη φρουτώδη της αίσθηση και τη σαγηνευτική της παλέτα, και διακρίνεται ως η πιο εξωστρεφής και λαμπερή έκφραση του μοναδικού χαρακτήρα του Οίκου. Παντρεύει τρεις παραδοσιακές ποικιλίες αμπέλου με την κυρίαρχη παρουσία των Pinot Noir και Pinot Meunier. 

Η συλλεκτική συλλογή Moët & Chandon Rosé Treasured Ties συχνάζει σε επιλεγμένες κάβες και στα πιο μοδάτα lounge bar, για να γιορτάσει τους δεσμούς συνεργασίας και συνύπαρξης, και κάθε χαρακτηριστική στιγμή τους –από μια ρομαντική νύχτα μέχρι μια ζεστή οικογενειακή βραδιά– δημιουργώντας αλησμόνητες λαμπερές στιγμές με τη μοναδική σφραγίδα Moët & Chandon. 

You may also like